NIKAD NIJE KASNO

Vlatka Pokos: Fakultet mi je promijenio život

Iako je najstarija studentica na studiju turističkog menadžmenta na VERN-u, poznata voditeljica izvrsna je studentica i, pohvalila se, ima same petice.

Bez obzira na obaveze – vodi emisiju na jednoj televiziji, često je angažirana kao voditeljica događanja, a ne propušta ni humanitarna i društvena događanja – Vlatka Pokos kaže kako gotovo nikad ne izostaje s predavanja. – Super mi ide na ‘faksu’, prava sam štreberica – otkrila je Vlatka te dodala kako joj je izuzetno drago što je upisala studij jer joj je to promijenilo život. Iako su ju mnogi odgovarali od studija u njezinim godinama, njezin moto je kako za usavršavanje i obrazovanje nikad nije kasno.

Predavanja i učenje u drugi plan su stavile i sitna zadovoljsta poput šopinga. Vlatka još nije stigla obnoviti garderobu s par ptoljetnih komada, no kaže kako će to svakako učiniti. Prepoznatljiva po klasičnom elegantnom stilu u kojemu prevladavaju neboje crna i bijela, Vlatka će za toplije vrijeme svakako nabaviti nekoliko komada u žarkim bojama ili s upečatljivim printom.

Linker
25. travanj 2024 02:11