GLORIA PROMO

WILKINSON SWORD – kada se brijanje pretvara u ugodan ritual

FREE YOUR SKIN

Tajna dobrog brijanja je prije svega u kvalitetnim proizvodima koji će koži dati što dugotrajniji učinak uz što manje iritacija i isušivanja kože.

Upale, posjekotine i infekcije kože često se događaju muškarcima nakon brijanja. Takvu kožu zaštit će kvalitetni preprati i proizvodi koji neće uništiti površinski sloj kože i koji će je pritom dovoljno hidratizirati. I žene se često susreću sa sličnim problemima kod brijanja. Glatke noge jedan su od osnovnih ženskih imperativa. Naročito ljeti, kada je sva težnja umjerena na glatke i njegovane noge.

Kako bi brijanje postao ugodan ritual, a ne samo obveza, pobrinuo se Wilkinson Sword, drugi po veličini proizvođač brijača i britvica u svijetu, prisutan sa svojim proizvodima u 80 zemalja svijeta.

Wilkinson Sword razvija proizvode čija namjena nije samo uklanjanje dlačica, već i briga o koži. Brijači ne iritiraju kožu, već stvaraju osjećaj svježine i ugode. Na taj način brijanje postaje ugodan ritual, a ne obveza. Proizvodi su podjednako namijenjeni i muškarcima i ženama. Wilkinson Sword proizvodi za muškarce njeguju kožu kako bi ona izgledala sjajno, a proizvodna linija za žene osigurava luksuz lijepe i dugotrajno glatke kože.

Quattro for Women Acai & Jojoba BIKINI (za žene): 2 u 1 Quattro for Women Bikini spaja brijanje i podrezivanje u jednoj napravi. Dizajniran je tako da daje svilenkasto glatku i predivno njegovanu kožu po cijelome tijelu. Četiri izuzetno tanke oštrice i dvije velike trake za podmazivanje znače da NOVI Quattro For Women Bikini lagano klizi preko kontura kože i daje savršen i dugotrajan svilenkasto gladak rezultat.

Domišljato sakriven na dnu britvice, vodootporan trimer na baterije ima zaštitni češalj za sigurnu, jednostavnu i preciznu uporabu. Vrlo je praktičan: Brijač ima vješalicu za tuš-kabinu koja se pričvrsti na pločice i drži Quattro for Women Bikini suhim, čistim i urednim. Vodootporan je, pa se trimer i oštrice lako čiste.

ISPROBAJ NEKI OD WILKINSON SWORD PROIZVODA I OTPUTUJ NA HAVAJE!

Za sve svoje kupce Wilkinson Sword je pripremio i posebno „egozično“ iznenađenje. Svi koji do 10. kolovoza 2014. godine kupe bilo koji od Wilkinson Sword proizvoda imaju mogućnost postati sretnim dobitnikom velike nagradne igre u kojoj je glavna nagrada egzotično putovanje za dvoje na Havaje.

Linker
19. travanj 2024 00:41