FOTo: SCREENSHOT
DRAMATIČNO I TAKTIČNO

X FACTOR Uzrujani Željko Joksimović: Bitno je kakav si čovjek, a ne samo kako pjevaš

U kratkom intervjuu ususret drugoj epizodi bootcampa X Factora, popularni srpski pjevač mislio je ozbiljno kada je izjavio kako mu je iskrenost na sceni najvažnija.

Željko Joksimović (43) zaslužan je za jednu od najnapetijih epizoda X Factora te je svojim iskrenim, a ponekad i oštrim komentarima, svima dao do znanja kako ima jasnu viziju karakteristika koje traži kod svojih kandidata.

Bootcamp je krug natjecanja u kome članovi žirija postaju mentori i dobivaju jednu od četiri kategorije: mladiće, djevojke, starije od 27 godina i grupe.

Željku je pripala skupina djevojaka te je Izazovu šest stolica pristupio vrlo ozbiljno i taktično, a jedna natjecateljica izazvala je pravu pomutnju pa i prepirku među članovima žirija, a potom i među produkcijom.

Nakon nastupa jedne od kandidatkinja, Željko je zamolio djevojke koje su prethodno prošle u sljedeći krug natjecanja da iskreno kažu što misle. I dok su dvije iskreno priznale kako je pjevanje njihove kolegice bilo prosječno i ne baš dobro, jedna kandidatkinja se suzdržala od komentara uz ispriku kako ona nije član žirija i ne bi komentirala. Željka je to jako zasmetalo pa ju je zamolio da napusti show.

Taj čin izazvao je negodovanje publike, ali i članova žirija koji su imali još nekoliko prigovora na Željkov način odabira natjecateljica.

– Želio sam da budu iskrene, a ona to nije bila – izjavio je Željko misleći pritom na mladu pjevačicu Milicu koja nije željela reći svoje mišljenje o kolegici.

– Nije važno samo dobro pjevati. Bitno je kakav si čovjek – izjavio je i dodao kako je od ostalih djevojaka želio čuti da je natjecateljica bila prosječna.

Željko je Milicu kasnije ponovno pozvao na pozornicu i pitao zna li zašto ju je poslao kući, a ona je odgovorila kako ne zna. Popularnog pjevača to je izbacilo iz takta jer je zaključio kako ponovno nije iskrena.

Linker
24. travanj 2024 01:14