NEPOMIRLJIVE RAZLIKE

Za razvod Nike Fleiss 'kriv' je - anđeolog

Skijašica Nika Fleiss (24) i francuski skijaški trener Michel Lucatelli (42), koji su se vjenčali uoči prošlog Božića u Samoboru, ovo su se ljeto namjeravali i crkveno vjenčati na Cresu te napraviti veliko slavlje. Umjesto toga Nika je potvrdila da ona i njezin suprug više nisu zajedno.

– Istina je da smo se Michel i ja razveli. Neke se stvari jednostavno više nisu mogle razvijati i nismo mogli živjeti udvoje pa smo odlučili krenuti svatko svojim putem – izjavila je skijašica koja je u travnju doznala da više nije u hrvatskoj skijaškoj reprezentaciji, što ju je šokiralo i veoma rastužilo.

Ne krije da ju je razvod potresao, ali tvrdi da se dobro drži i da pokušava okrenuti novu stranicu u životu. No, kruže i priče da je Nika Fleiss nakon samo tri tjedna shvatila da brak s Michelom Lucatellijem nije ono o čemu je sanjala. A oči su joj otvorili – anđeli.

Sredinom siječnja posjetila je holistički centar u blizini Mokrica, gdje je o anđelima poučavao izvjesni švicarski anđeolog. U kojeg se, navodno i zagledala. Što je, kažu njoj bliske osobe, priznala svom suprugu. S plavokosim muškarcem viđena je u svibnju i lipnju i na Cresu.

Linker
20. travanj 2024 15:29