FARRAH FAWCETT

Zabava unatoč bolesti

Američka glumica Farrah Fawcett (62), koja je nedavno završila u bolnici nakon što joj se pogoršalo zdravlje ugroženo višegodišnjom borbom protiv raka debelog crijeva, ipak je odlučila prirediti rođendansku zabavu svom dugogodišnjem partneru, glumcu Ryanu O’Nealu.

– Služit će se torta i šampanjac, oni se nadaju se da će se uzvanici dobro provesti. Ryan je bio potpora Farrah u najtežim trenucima – objasnila je američkom tjedniku People glumičina bliska prijateljica Alana Stewart, opisujući malu zabavu koja će biti priređena u ponedjeljak povodom glumčeva 68. rođendana u njihovom domu. Također je opovrgnula izjave njihova sina Redmonda O’Neala (24), koji je tijekom suđenja zbog posjedovanja i konzumiranja opijata, izjavio da je njegova “mama spala na 40 kilograma”.

– Redmond je mlad i malo je pretjerao u procjeni. Farrah je zbog tretmana smršavila, ali ne tako puno – tvrdi Stewart. Naime, nakon što je holivudskoj zvijezdi dijagnosticiran zloćudni tumor 2006., redovito je odlazila na kemoterapiju i agresivne alternativne tretmane izlječenja.

– Farrah sada izgleda puno bolje. Vratila joj se boja u licu i puno se smije. Što se tiče Redmonda i njegovih problema s drogom, njegovi roditelji nadaju se najboljem ishodu. On nije okorjeli kriminalac već dijete koje ima problema s ovisnošću ali pokazuje želju da se promijeni i odvikne. On je inače pametan i drag dečko, jako je blizak s majkom – nastojala je opravdati Redmoda obiteljska prijateljica slavnog glumačkog para.

Gordana Kolanović

Linker
28. travanj 2024 10:48