ONLINE KUPNJA

Zaboravite na vrećice, nervozu i gužvu u trgovinama

Nekad zaista nismo raspoloženi za odlazak u trgovinu, stajanje u redovima, gužvanje s nervoznim kupcima ili čekanje u redovima. U takvim trenucima razmišljate kako bi bilo savršeno kad bi se potrebne nam namirnice kao potezom nekog čarobnog štapića samo stvorile. Pa možda vaši snovi i nisu toliko nestvarni…

Vjerovali ili ne, sasvim je moguće obaviti šoping potrebnih namirnica, bez da izlazite iz vašeg doma, posebno kad nemate puno vremena, bolesni ste ili vam se ne da. Osim što razvija svoju online prodaju, a interes kupaca je u porastu, Konzum ima i uslugu dostave kupljenih proizvoda. Sva naručena roba dostavlja se vlastitim dostavnim vozilima svaki dan, a cijena dostave ovisi o vrijednosti naručene robe.

Ne da vam se tegliti stvari, a živite u zgradi bez dizala? Bez brige, neovisno živite li u kući ili zgradi, dostavljači će vam naručene artikle donijeti do vrata vašega stana. Dostava se obavlja na području grada Zagreba, Velike Gorice, Samobora, Zaprešića, Brdovca, Rijeke, Opatije, Splita i Osijeka, a planira se i proširenje i na druge gradove u Hrvatskoj.

Cijena dostave ovisi o ukupnoj sumi vaše košarice, a minimalna vrijednost naručenih artikala je 200 kn. Platiti možete putem interneta svim kreditnim karticama ili prilikom dostave svim kreditnim i debitnim karticama, gotovinom i Konzum bonom.

A koliko će vas to koštati? Cijena dostave ovisi o ukupnoj sumi vaše košarice, a minimalna vrijednost naručenih artikala je 200 kn, a za narudžbe vrijednosti 500 kuna i više dostava je besplatna.

Dakako, prilikom online kupnje možete koristiti i vašu MultiPlusCard karticu, a bodovi će vam se automatski obračunavati prilikom svake kupnje. Ukoliko niste upisali broj vaše MultiPlusCard kartice prilikom registracije, možete to učiniti naknadno ažuriranjem podataka odlaskom na link Moj račun. A ako želite izvršiti plaćanje MultiPlusCard kuponima unesite 14-znamenkasti KOD vaših kupona u trećem koraku naplate – Način plaćanja.

%CODE1%

Linker
15. lipanj 2024 09:20