ANNE HATHAWAY

Zaljubljeni u Veneciji

Američka glumica Anne Hathaway (27) i njezin dečko, glumac Adam Schulman (28), zaljubljeno su šetali Venecijom i razgledavali dućane. Glumica koja se često pojavljivala u elegantnim izdanjima i glamuroznim večernjim haljinama, prilagodila je stil svom novom dečku, tako da je bila ležernije odjevena. U tenisicama, tirkiznoj retro jakni i sunčanim naočalama bijelog okvira, Hathaway je djelovala mladoliko i sretno, a njen dečko je odlučio odjenuti pamučnu majicu s aplikacijom Mickeya Mousea, dok su kupovali suvenire u šarolikim dućanima.

Glumica nominirana za Oscara s filmom „Rachel Getting Married“, još je donedavno patila zbog ljubavnog kraha i burne veze sa talijanskim trgovcem nekretninama Raffaellom Follieriem, koji je prošle godine osuđen na zatvorsku kaznu od četiri i pol godine zbog financijske malverzacije s dobrotvornom udrugom čije je bio predsjednik.

U studenom prošle godine potvrdila je da je u vezi sa američkim glumcem kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja. Oni su presretni što je zvijezda filma „Princezini dnevnici“ upoznala nekog tko je, po njihovom mišljenju, bolji odabir od Follieria s kojim je u vezi bila četiri godine.

– Adam je sve što Raffaello nije bio. On je osjećajan i pažljiv i mislim da je Anne našla srodnu dušu – izjavio je glumičin bliski prijatelj.

Gordana Kolanović

Linker
03. svibanj 2024 16:18