KEVIN SPACEY

Započeo rođendanski tulum u Dubrovniku

Dubrovnik je ovoga vikenda ponovno stjecište slavnih i bogatih. Nakon prošlogodišnjeg posjeta Dubrovniku u okviru Dubrovnik Film Meetinga, američki Oskarovac Kevin Spacey ponovno se vratio na hrvatski jug kako bi sa svojim brojnim prijateljima proslavio 50. rođendan.

Poznati glumac u dubrovačku je zračnu luku sletio zrakoplovom u petak oko podneva odakle je odvezen u Villu Agave, luksuznu vilu Jadranskih luksuznih hotela u kojoj je glumac proboravio i nekoliko dana prošle godine. Upravo vila i njene prekrasne terase s pogledom na dubrovačku povijesnu jezgru i otok Lokrum mogle bi biti mjestom kasnonoćne zabave veselih uzvanika proslave Spaceyeva rođendana.

Kako doznajemo, stotinjak uzvanika poznatog glumca proslavu rođendana započeti će gala večerom u Vala Clubu, ekskluzivnom plažnom prostoru hotela Dubrovnik Palace dobro skrivenog od očiju javnosti.

U Dubrovniku se naime čekuju brojni poznati celebrityji svjetskog glasa. Koliko će se od najava obistiniti, tek treba vidjeti, no poznato je da je u Dubrovnik već stigao glavna faca glam partija- bogataš Richard Caring koji je navodno sponzor velikog dubrovačkog partija poznatih.

Caring je, doznajemo, smješten u predsjedničkom apartmanu hotela Excelsior nadomak dubrovačke gradske jezgre. Svim uzvanicima partija na raspolaganju su sva prometala Jadranskih luksuznih hotela – od jahti do zrakoplova i luksuznih automobila.

Paulina Peko/EPEHA

Linker
30. travanj 2024 20:57