Dubai 18082019 Viktor Udzenija Foto Mario Kucera
 Mario Kučera
U NOVOJ GLORIJIGLAM

Zavirite u dom dizajnerske zvijezde pustinjske metropole

Arhitekt s hrvatskom putovnicom i uredom u Dubaiju, sve je traženiji među bogatašima iz zemalja Perzijskog zaljeva koji žele izgraditi kuću, preurediti stan ili opremiti poslovni prostor, a pritom ne pitaju za cijenu i traže samo najbolje.

Viktor Udženija u Dubaiju živi u zgradi koju najbolje poznaje, na 56. katu Index Towera, u trosobnom stanu od 220 četvornih metara s pogledom na džunglu nebodera, glavnu gradsku prometnicu i more u daljini.

Svoj životni prostor Viktor je uredio potpuno drugačije nego što to radi klijentima, a stan mu izgleda poput izložbene galerije reprezentativnih primjeraka suvremenog dizajna.

– Moj stan je kolaž svega i svačega što volim, predmeta s potpisom dizajnera koje pratim i poštujem. Moj prostor je, recimo, pop art, dok klijentima kreiram mnogo decentnije interijere – otkrio je Viktor u novoj GlorijiGLAM.

Dubai 18082019
Viktor Udzenija
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

FOTO: Mario Kučera

U novom broju luksuznog dvomjesečnika pogledajte kako izgleda dom uspješnog arhitekta koji otkriva gdje kupuje stvari za svoj životni prostor te čime ga je Dubai, u kojem se osjeća kao kod kuće, osvojio.

Uz novu GlorijuGLAM darujemo vam trendi Jadran čarape savršene za jesenske dane.

Napisao Nevio Pintar

Linker
20. travanj 2024 13:49