700. EMISIJA GLAZBENOG SHOWA DALIBORA PETKA

Zdravka Čolića rasplakala učiteljica Fatima

Poznati pjevač predstavio je svoj novi album Vatra i Barut u 700. emisiji Glazbenog showa Dalibora Petka koji ga je iznenadio brojnim dragim gostima, a najviše ga je ganuo razgovor s učiteljicom Fatimom.

Njegova učiteljica scenskog pokreta javila se u studio:

– Jako sam ponosna na njega. Njegovi roditelji i ja željeli smo samo jedno. Ispuniti naša obećanja da dobiješ gitaru, da počneš svirati i da te gurnemo u muziku – rekla je učiteljica Fatima izmamivši pjevaču suze na oči.

Zdravka Čolića su u emisiji iznenadili i brojni suradnici poput Kemala Montena koji mu je odsvirao jednu od prvih njihovih zajedničkih pjesama, a bosanska kantautorica Maya Sar, koja je napisala jednu pjesmu za novi pjevačev album, upoznala je Zdravka Čolića upravo u toj emisiji:

– Danas sam bila na druženju s predsjednikom Josipovićem, no sad se tek tresem i imam tremu – priznala je kantautorica.

Osim s Mayom Sar, Čolić je surađivao i s Antonijom Šolom:

– Pisala sam pjesmu upravo za njegov vokal i ta želja i inspiracija koja me vodila očito je u svemiru našla put do njega.

Brojni kolege o popularnom pjevaču imaju samo riječi hvale pa je tako Miroslav Rus izjavio da se rijetko sluša tako kvalitetan pjevač, dok ga Nikša Bratoš smatra najvećim džentlmanom.

Što su ostali Čolićevi suradnici rekli pogledajte u videu!

Linker
26. travanj 2024 13:57