IVA MAJOLI

Želi spasiti svoj brak

Dan nakon što je u medije procurila vijest da više ne žive zajedno, bivša tenisačica Iva Majoli (32) i ugostitelj Stipe Marić (29) pojavili su se zajedno na zagrebačkoj Špici. Nisu demantirali da je Stipe spakirao kovčege te se iselio iz stana na Trgu bana Jelačića i vratio se roditeljima, a sve dok je njegova supruga bila u Americi, ali htjeli su pokazati da, unatoč razmiricama, ne žele odustati od svojeg braka.

U tri godine bračnog života o njima se puno toga pričalo – da su bankrotirali, da je on vara, da se često svađaju, a znaju se i potući, pa da su u žaru jedne ljetne svađe oboje bacili vjenčano prstenje u more. I da je polovica od toga istina, nije teško zaključiti koliko je njihov odnos bio temperamentan, ali, kako tvrde njihovi prijatelji, razlog njegova odlaska nije “treća osoba”, već dugogodišnje razmirice, uzrokovane činjenicom što su oboje u brak krenuli nezreli i nespremni na ono što ih čeka u zajedničkom životu. Iva sama priznaje da je sve dok nije postala majka – prije dvije i pol godine rodila je kćer Miju – bila poprilično neozbiljna i neodgovorna.

Iako je napustio obitelj, Stipe je u stalnom kontaktu s Ivom, često se i vide, a razlog njihovih susreta nije samo kćerkica nego želja da spase brak. Oboje su na to spremni, iako će se za ljubav boriti svatko sa svoje adrese. A borbu će im, vjerojatno, olakšati blizina – Stipino radno mjesto je samo pedesetak metara udaljeno od stana u kojem je Iva ostala s Mijom.

Sve o turbulentnim danima u životu Ive Majoli možete pročitati u novoj Gloriji (br. 769), koju možete kupiti na kioscima ili se pretplatiti na PDF izdanje.

PROČITAJTE VIŠE: IVA MAJOLI: Razvod nakon tri godine braka STIPE MARIĆ: Sam na treću godišnjicu braka

Linker
24. travanj 2024 05:07