NOVI JAMES BOND

Želite li se kladiti na Gorana Višnjića?

S viješću da je snimanje novog filma o Jamesu Bondu odgođeno na neodređeno vrijeme, britanske kladionice odlučile su iskoristiti znatiželju obožavatelja te su u svoju ponudu stavili oklade na tajnoga agenta 007.

Tako u kladionici William Hill smatraju da će novi film ipak biti gotov na vrijeme i prikazan u britanskim kinima 2011. godine, a ako i vi vjerujete u to na 9 uloženih funta dobit ćete samo jednu. No, ako mislite da se to neće dogoditi, onda slobodno uložite koji novčić, jer ako se film ne pojavi 2011. u kinima na jednu uloženu dobit ćete čak 5 funta.

Kladionica je također postavila pitanje u koliko će filmova Daniel Craig još glumiti Jamesa Bonda, a ako je vjerovati njihovim stručnjacima odgovor je – triput. Naime, upravo za tu opciju je najmanji koeficijent (7/4), dok je za opciju da više nikada neće glumiti tajnog agenta koeficijent vrlo primamljiv – 8/1.

Ipak, nama najzanimljivija kategorija je oklada na sljedećeg Jamesa Bonda. Na njoj vodi zvijezda “Avatara” Sam Worthington (5/2), a slijede ga Will Smith i Christian Bale sa 7/1, dok se u igru vratio i Goran Višnjić i to s ne pretjerano optimističnim omjerom 20/1. No, za njegovu utjehu, puno gore su rangirani Robert Pattinson (33/1), Brad Pitt (50/1) i Tom Cruise (50/1).

Linker
30. travanj 2024 23:01