SVJETSKI USPJEH

Zrinka Cvitešić: Sapunice me ne zanimaju

Glumica je u intervjuu novinarki Elizabeti Gojan ispričala kako joj usporedbe sa Audrey Hepburn laskaju te kako je sve to započelo sa Glorijom odnosno s naslovnicom GlorijeGLAM iz 2010. na kojoj ona pozira poput dive iz 60-ih.

Zrinka Cvitešić (34) bila je gošća u emisiji Damin gambit zbog čega je HTV-ova novinarka otputovala u London; u razgovoru snimljenom na West Endu – gdje će naša glumica igrati do svibnja 2014. u nagrađivanom mjuziklu Once – nije htjela otkriti koji su joj planovi nakon završetka kazališnog angažmana kao ni potvrditi spekulacije o Broadwayju i preseljenju u Ameriku, jer kaže, ne smje ništa reći.

– Vani se gube poslovi ako se nešto kaže prije vremena – bila je rezolutna Zrinka.

Glumica je također ispričala da usporedbe sa Audrey Hepburn, koje joj nameću strani mediji sežu s Berninalea; kada je tamo predstavljala film Jasmile Žbanić Na putu.

– U Berlin sam ponijela puno primjeraka GlorijeGLAM na čijoj sam naslovnici bila stilizirana poput Audrey Hepburn i strani novinari su to “pograbili” – otkrila je glumica koju je nedavno časopis Variety usporedio s tom filmskom i modnom ikonom.

Foto: Marko Grubisic

Zrinka je otkrila i kako ima 54 kilograma te kako ne bi željela živjeti izvan Hrvatske. Bilo bi joj idealno, kaže, kada bi mogla raditi dva projekta godišnje u inozemstvu, a jedan kod kuće. U sapunicama se uopće ne vidi jer je, kaže, ne zadovoljavaju umjetnički, no pristala bi glumiti u nekoj da mora prehraniti obitelj i da nema drugog posla.

Linker
19. travanj 2024 01:38