Sipa/Cropix
NEMAJU INTERES

Zvijezde koje izbjegavaju tehnologiju i nisu na društvenim mrežama

U svijetu gdje se pišu pravila kako napraviti dobar selfie i dijele se gotovo svi intimni trenuci, teško je zamisliti da postoje obični ljudi, a posebice slavne osobe koje ne sudjeluju u tom društvenom fenomenu. Međutim, nekolicina zvijezda veliki su protivnici tehnologije i društvenih mreža.

Donosimo vam popis zvijezda koje su u nekoliko navrata izjavljivale koliko im smeta odnos društva prema tehnologiji i nikako ne žele sudjelovati u takvom medijskom eksponiraju.

George Clooney

George Clooney poznat je kao jedan on najvećih protivnika društevenih mreža te je nedavno u Esquire magazinu sve bogate i slavne osobe koje imaju Twitter nazvao budalama, a poslužio se i vrlo slikovitim opisima što bi sve radije radio nego imao profil na Facebooku.

Foto: Sipa/Cropix

Keira Knightley

Poznata glumica također odbija internet i društvene mreže. Međutim, ipak nije mogla odoljeti i provjeriti o čemu se tu radi pa je otvorila Twitter profil koji je trajao 12 sati i nakon toga ga je ugasila s isprikom kako se osjećala kao da je ponovno u školi, na velikom igralištu ali se nitko ne želi igrati s njom jer nije dovoljno popularna.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Kristen Stewart

Kristen Stewart iako ima Twitter profil, društvene mreže smatra pravom nevoljom. Glumica kaže kako joj se nebrojeno puta dogodilo da netko sjedi pored nje, odmah to objavi na svom profilu i na taj način otkrije znatiželjnim paparazzo fotografima gdje se ona nalazi.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Angelina Jolie i Jennifer Aniston

Osim što im je zajednički ukus za muškarce, sadašnja i bivša partnerica Brada Pitta dijele i nezainteresiranost prema tehnologiji. Angelina Jolie je priznala kako ne zna niti upaliti računalo, a Jennifer Aniston divi se ljudima koji općenito razumiju tehnologiju. Niti jedna nema nikakav društveni profil.

Foto: Sipa/Cropix

Kate Moss

Iako je po profesiji top model, Kate Moss nikako ne voli kamere i fotografije u slobodno vrijeme te komentira kako postojanjem mnogobrojnih društvenih mreža više ne postoje granice privatnosti i ljudi se previše eksponiraju, ali istovremeno narušavaju i tuđu privatnost.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
26. travanj 2024 05:09