Uhvaćena u mrežu

ANKETA Salma Hayek je na premijeru stigla u prozirnoj mrežastoj haljini, mišljenja podijeljena

Mnogi su mrežastu haljinu opisali idealnom za odlazak na plažu u kombinaciji s bikinijem.

Glumica Salma Hayek uvijek je bila spremna za odvažne odjevne kombinacije, ali na premijeri filma "Čarobni Mike: Posljednji ples" nadmašila je samu sebe. Odjenula je odvažnu prozirnu mrežastu crnu haljinu, a ispod nje se jasno vidjelo crno donje rublje. Haljina je imala cvjetne aplikacije na strateškim mjestima i blizu njih, ali one nisu puno toga sakrile. Mnogi su mrežastu haljinu opisali idealnom za odlazak na plažu u kombinaciji s bikinijem.

image
GUSTAVO CABALLERO/SOUTH BEACH PHOTO/SHUTTERSTOCK

Snažan dojam

Dojam je 56-godišnja zvijezda, koja je u treći i završni nastavak serijala o životu stripera ušla kao zamjena za Thandiwe Newton, pojačala kosom skupljenom u visoko podignut konjski rep, zelenom torbicom brenda Bottega Veneta, ogrlicama, okruglim naušnicama i platformama. S obzirom na upečatljivi look i modne dodatke, odabrala je neutralan make-up.

image

Redatelj filma Steven Soderbergh i glavne zvijezde Salma Hayek i Channing Tatum

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Polugoli muškarci

Ranije je o svojoj ulozi u filmu "Čarobni Mike" rekla da je bila prilično fizički zahtjevna. Odala je da glumi jaku ženu i u šali dodala da je provodila radne dane gledajući dvanaest polugolih muškaraca kako plešu i rade piruete. Početak prikazivanja trećeg "Čarobnog Mikea" najavljen je za 10. veljače pa ćemo uskoro moći provjeriti što u filmu rade Salma, Channing Tatum, Matthew McConaughey i ostali.

Linker
16. travanj 2024 17:02