Jesenska shema

Crne kombinacije vladale su na RTL-ovom partyju: Ove tri dame osvojile su elegantnim odabirima

Nevena Rendeli, Nika Turković i Marijana Batinić igrale su na sigurno i elegantno kroz kombinaciju crne spojene sa zlatnim detaljima kroz nakit.

Srijeda je bila rezervirana za predstavljanje RTL-ove jesenske sheme u Laubi, a domaće su se zvijezde potrudile zablistati u najboljim izdanjima. Međutim, čini se da se većina dogovorila da će tema ovog partyja biti crna elegancija, a tri su dame apsolutno dominirale i ukrale svu pažnju.

Uvijek elegantna Nevena Rendeli za ovu je večer odabrala jednostavnu, a efektnu haljinu do koljena. Kroj u formi sakoa bio je izvrstan odabir za nju, a upotpunila ga je zlatnim nakitom - predimenzioniranim naušnicama i primjetnom narukvicom koje su se savršeno slagale sa zlatnim sandalama. Ipak, zvijezda njezinog looka bila je Jacquemus torbica u nježnoj nijansi limete koja je odskakala od ove crno-zlatne teme.

image

Nevena Rendeli

VANESA PANDZIC CROPIX

Za sličan se koncept odlučila i Marijana Batinić koju ponovo imamo priliku gledati u RTL-ovom showu "Život na vagi". Ona je pak odabrala dugačku haljinu asimetrična dizajna koja, uz efektan prorez na uskom kroju, ima zanimljivu naramenicu ukrašenu zlatnim detaljem. Od nakita je, osim vjenčanog prstenja, nosila narukvice kojima je pridodala zlatnu clutch torbicu. No, za razliku od Nevene, Batinić je odabrala crne sandale koje su se potpuno stopile s dugačkom haljinom.

image

Marijana Batinić

VANESA PANDZIC CROPIX

Jednu od najzanimljivijih crnih kombinacija nosila je pjevačica Nika Turković koju ćemo od ove jeseni gledati u žiriju novog RTL-ovog glazbenog natjecanja "Superstar". Mlada glazbenica ove se večeri odlučila za uvijek poželjnu malu crnu haljinu duboka srcolika izreza. Preko nje je prebacila elegantni crni sako i dodala sandale iste nijanse. Što se nakita tiče, uvijek decentna Nika nosila je samo jednostavnu ogrlicu i naušnice, a monotoniju je razbila bijelom Prada torbicom.

image

Nika Turković

VANESA PANDZIC CROPIX

Osim njih, za crne su se odjevne kombinacije odlučile i voditeljica "Direkta" Mojmira Pastorčić, glumica Mila Elegović, Antonija Blaće te Nikolina Pišek, a varijaciju crne s efektnim presijavanjima odabrale su glumica Arija Rizvić te novo pojačanje "Života na vagi", trenerica Mirna Čužić.

image

Mojmira Pastorčić

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Mila Elegović

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Antonija Blaće

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Mirna Čužić i Edo Mehmedović

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Nikolina Pišek

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Arija Rizvić i Marko Vargek

VANESA PANDZIC CROPIX
Linker
29. studeni 2023 23:09