Angelina je sa sinom Knoxom bila u nabavki namirnica.
 P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Uvijek elegantna

Drži se provjerenog modnog odabira: Angelina Jolie neodoljivo podsjeća na omiljenu Disneyjevu 'zlicu'

Glumica već godinama nosi samo neutralne ili tamne boje, a vrlo rijetko zna iznenaditi nečim upečatljivim. Angelina Jolie u posljednjem izlasku u grad mnoge je podsjetila na Zluradu, lika kojeg je utjelovila čak dva puta, i to zbog plisirane tamnoplave haljine.

Glumica i humanitarka Angelina Jolie neko vrijeme nije izlazila u javnost, a sada je paparazzi ponovno "love" na ulicama Los Angelesa. U kupnju namirnica sa sinom Knoxom zaputila se u svom prepoznatljivom modnom izdanju - haljini i natikačama.

EXCLUSIVE: Angelina Jolie and her son Knox go to Wacko and Blue Rooster art supplies.
11 Jul 2020,Image: 542098218, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Mr. E /P &P/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Mr. E /P &P/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Angelina je sa sinom Knoxom bila u nabavki namirnica.

Mornarski plavu haljinu s potpisom dizajnerice Gabriele Hearst uklopila je s Valentino natikačama boje breskve i smeđe-narančastom torbicom, a mnogi su primijetili sličnost sa stilom Maleficent, Disneyjevog lika koji je Jolie utjelovila već dva puta. Naravno, tu je bila i neizostavna zaštitna maska koja je bila u sivom tonu.

EXCLUSIVE: Angelina Jolie and her son Knox go to Wacko and Blue Rooster art supplies.
11 Jul 2020,Image: 542098456, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Mr. E /P &P/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Mr. E /P &P/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Jednostavna klasika njezin je modni izbor već dugi niz godina.

Glumica je već godinama vjerna jednostavnim krojevima te neutralnim ili tamnim bojama. Čini se da nipošto ne želi privlačiti pažnju jer se nakon razvoda od Brada Pitta stalno povlači po medijima.

Ipak, par je po navodima nekih starih izvora riješio nesuglasice pa sve češće provode vrijeme zajedno. Oko skrbništva i viđanja djece uspjeli su postići dogovor, a Brad često posjećuje njihovo šestero djece.

Angelina je nakon razvoda željela napustiti SAD, no Brad ju je spriječio jer nije želio da mu se djeca odsele u drugu zemlju. "Voljela bih živjeti u inozemstvu, i hoću, čim mi djeca napune 18. Trenutno moram biti tamo gdje njihov otac odabere živjeti", rekla je glumica u jednom intervjuu. No, čini se da taj plan polako pada u vodu. Tko zna, možda zaključe da ipak mogu jedno s drugim!

Čitajte i:

Napokon odmak: Angelina Jolie blista u trendi boji i kroju kakav rijetko nosi

Angelina Jolie bez brige na licu u haljini stvorenoj za dane kasnog ljeta

Haljina koja pristaje svakoj ženi: Angelina Jolie blistala u maloj crnoj haljini

Jedna ljepša od druge: Angelina Jolie ovih dana prošetala u tri predivne haljine

Linker
20. travanj 2024 02:19