Iva Šulentić
 Davor Matota
čizme za 10

Efektna haljina i još bolje čizme: Ovo je recept Ive Šulentić za šik jesenski look

Domaća televizijska voditeljica dobro se snalazi kada je u pitanju kombiniranje aktualnih modnih trendova. Njezin stajling poslužio nam je kao inspiracija za svakodnevni look nosiv od jutra pa sve do navečer.

Voditeljica Iva Šulentić (35) je za otvaranje 17. Zagreb Film Festivala nosila zanimljivu haljinu i hit čizme sezone, a cijeli stajling začinila je kul modnim dodacima i pokazala da se odlično snalazi i u ovakvim outfitima, iako je inače najčešće viđamo u trapericama, bar kada je riječ o ležernijim kombinacijama.

U centru Zagreba Iva je nosila haljinu midi dužine efektnog geometrijskog uzorka, pa iako su jedine boje na haljini crna i bijela, uzorak je outfitu dao na dinamičnosti. Haljina je upečatljivi dio looka, no pažnju su nam ipak ukrale visoke čizme boje konjaka. Jedan od basic komada jesenske i zimske garderobe su upravo ovakve hit čizme, najčešće u crnoj, bijeloj ili smeđoj boji. Kožne čizme uklopile su se u ovu crno-bijelu kombinaciju, a Iva je look dodatno podignula naočalama prozirnih okvira i torbicom koja odiše boho stilom.

Zagreb Film Festival otvorenje / Lauba / Zagreb 07.11.2019. / foto: Davor Matota / Iva Sulentic
Davor Matota
Iva Šulentić

Pronašli smo 15 modela: Svi su ludi za visokim čizmama, pogledajte kako ih nose domaće trendseterice

Ako još uvijek nemate svoj primjerak visokih čizama, nije kasno da se počastite jednim parom. Po uzoru na Ivu, pronašli smo modele u smeđim i bež tonovima.

Uterque, 1690 kn

Zara, 899,90 kn

Mango, 1199,90 kn

H&M, 69,99 €

H&M, 99,99 €

Bershka, 549,90 kn

Linker
21. travanj 2024 21:24