Obiteljski odmor

I oni su u Aspenu: Rihanna i A$AP Rocky modno se uskladili na poznatom skijalištu

Ovaj idilični grad koji broji manje od 10 tisuća stanovnika okružen je zadivljujućim planinskim krajolikom pa nas stoga nimalo ne čudi što je već godinama jedno od glavnih odredišta poznatih i slavnih. Reper je u mondenom skijašku pokazao da šljokičaste hlače nisu rezevirane samo za žene.

Kao i svake godine, brojne su poznate zvijezde pohrlile u Aspen, poznato mondeno skijalište u Koloradu. Ovaj idilični grad koji broji manje od 10 tisuća stanovnika okružen je zadivljujućim planinskim krajolikom pa nas stoga nimalo ne čudi što je već godinama jedno od glavnih odredišta poznatih i slavnih. Ovu luksuznu destinaciju odabrala je i Rihanna koja je na odmor stigla s partnerom, poznatim glazbenikom A$AP Rockyjem i njihova dva sina. Osim što su izgledali opušteno i nasmijano, četveročlana se obitelj također modno uskladila.

image

Rihanna i njezin partner nose i iste cipele i oboje imaju oversized hoodie

THE DAILY STARDUST/ RAAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Rihanna je izgledala odlično u ležernoj kombinaciji, a s njom su se uskladili i A$AP Rocky, ali i njezini sinovi

THE DAILY STARDUST/ RAAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Rihanna je isfurala casual outfit, a u fokusu su bile smeđe čizme i siva hoodica te se tako uskladila s Rockyjem koji je također odabrao sličnu ležernu kombinaciju. No reper je svoj outfit dodatno začinio šljokičastim hlačama koje su jedan od ‘‘it‘‘ detalja na odjeći ove sezone. Osim toga, modno su se uskladili i sa svojim mališanima pa je tako njihov stariji sinčić nosio preslatki kaputić s kariranim uzorkom i Gucci čarape, dok je mlađi bio odjeven u zelenu chic vesticu te bež kapicu koja ga je štitila od hladnoće.

image
THE DAILY STARDUST/ RAAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Njihov mlađi sin rodio se početkom kolovoza

THE DAILY STARDUST/ RAAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pjevačica je drugog sina rodila 1. kolovoza u Los Angelesu, a tek nedavno je odlučila javnosti pokazati kako izgleda. Naime, Rihanna svoj privatni život pokušava držati u tajnosti koliko je god to moguće. U vezi s A$AP Rockyjem je od 2020. godine, iako su vezu potvrdili tek u svibnju 2021.

Linker
19. travanj 2024 19:53