odiše minimalizmom

Jednostavni krojevi i neutralne boje: Zara je izbacila novu kolekciju kupaćih kostima

High street brendovi često određuju modne trendove u sezonama koje su pred nama, a sudeći prema novoj Zarinoj kolekciji kupaćih kostima, ovog će ljeta biti traženi jednostavni i minimalistički modeli.

Iako smo dosad na nove kolekcije kupaćih kostima high street brendova u pravilu trebali čekati do ožujka ili travnja, Zara ih je odlučila staviti u prodaju već sad. S obzirom na to da potraga za savršenim komadom koji je krucijalan za ljeto nikada nije jednostavan zadatak, s traženjem je uistinu najbolje početi čim prije.

To vrlo dobro zna i poznati španjolski brend koji nas je ovog puta ponovno iznenadio predstavljenim kupaćim kostimima. Naime, ono što smo najprije uspjeli primijetiti u predstavljenim komadima jest njihov minimalistički dizajn i neutralne boje. Zapravo, mogli bismo reći kako nas kupaći kostimi pomalo podsjećaju na dizajnerske komade.

image
ZARA
image
ZARA
image
ZARA
image
ZARA
image
ZARA

U novoj kolekciji ima jednodijelnih, kao i dvodijelnih kupaćih kostima, a među komadima prvenstveno prevladava kombinacija pročišćenih linija i minimalističke estetike, dok upadljivih detalja i efektnih boja nema ni na vidiku. Ono što pomalo "iskače" jesu tek poneki detalji poput neobičnog obruba na određenim komadima u drugoj boji ili materijalu, metalnih ukrasa i vezova.

image
ZARA
image
ZARA
image
ZARA
image
ZARA
image
ZARA
Linker
03. travanj 2024 06:34