Vječan statement komad

Jeste li ga primijetili? Oprah obožava ovaj modni dodatak od samih početaka svoje karijere

Osim sočnih, ali i potresnih detalja koje su princ Harry i Meghan otkrili ‘kraljici intervjua‘, mnogo se priča i o modnim kombinacijama dvije dame. Oprah je posebno oduševila izborom modnog detalja koji i inače voli uklopiti u svoje outfite.

U jučerašnjem intervjuu Meghan Markle i princa Harryja koji je održala Oprah Winfrey, najviše se, naravno, gledalo u vojvotkinju od Sussexa.

Ona je odabirom odjeće i nakita poslala znakovite poruke - svilenu crnu Armani haljinu krasio je cvijet lotusa koji simbolizira ponovno rođenje i duhovno prosvjetljenje, dok je Cartier narukvicom odala počast pokojnoj princezi Diani. Naime, Harry je upravo iz te narukvice iskoristio dijamante za izradu Meghaninog zaručničkog prstena.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

No, ni druga dama, Oprah Winfrey, nije zaostala s elegantnim outfitom, a na njoj se posebice isticao jedan modni detalj koji i inače obožava.

image
Oprah nije željela privlačiti previše pažnje pa je odjenula meke boje i jednostavne krojeve.
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Od svojih skromnih početaka do zvijezde kakva je danas, Oprah nam je uvijek bila uzor na više načina - Afroamerikanka koja stvara povijest, vizionarska poduzetnica, duhovna osoba i već nekoliko godina modna ikona, posebice za naočale.

Čitajte i: Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

Ako niste znali, Oprah u svojoj kolekciji ima čak preko sto različitih modela te ih obavezno usklađuje s ostatkom outfita. Kako je u intervjuu bio naglasak na Meghan i Harryja, a ne nju, odlučila je outfitom ne privlačiti previše pažnje, ali je ipak ostala vjerna sebi. Ružičasti džemper u kombinaciji s bijelom košuljom, bordo plisiranom suknjom i smeđim kožnim čizmama odlično joj je stajao, a uskladila ga je s make-upom i cool dioptrijskim naočalama okruglog oblika.

Čitajte i: Ekskluzivno objavili kod Oprah: Meghan Markle i Harry na ljeto očekuju - djevojčicu

Oprah je slične tonove izabrala i za vjenčanje kraljevskog para u svibnju 2018. godine - tada je nosila nježno-ružičastu haljinu dizajnerice Stelle McCartney, Gabriela Hearst torbicu i elegantan šešir s perjem s potpisom Philipa Treacyja te neizostavne naočale s bež okvirima.

image
Oprah na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja u svibnju 2018.
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Ako ste pratili Oprah tijekom godina, mogli ste primijetiti da se u javnosti pojavljivala s mnogo različitih naočala, kako dioptrijskih, tako i sunčanih. Osim okruglih okvira koje posebno obožava nositi za čitanje, često svoje outfite podiže "mačkastim" ili četvrtastim okvirima. O kojem god se obliku radilo, Opri stoji baš svaki pa smo potražili još nekoliko fotografija s evenata gdje su naočale njezin statement komad.

Čitajte i: Intervju o kojem će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

Čitajte i: Priča iza kamere: Sve što trebate znati o intervjuu koji smo čekali pune tri godine!

image
Oprah Winfrey na premijeri serije OWN’s ‘Greenleaf’.
MEDIAPUNCH/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Oprah u šopingu na Beverly Hillsu.
AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Oprah na premijeri filam ‘A Wrinkle in Time‘.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 11:20