DAVOR MATOTA/CROPIX
Nikud bez nje

Marko Grubnić glavni na špici: Pokušao se ‘sakriti‘, no odala ga je skupocjena torbica

Domaći stilist ne odvaja se od skupih torbica koje nosi svuda sa sobom. Nekada fura veliku, nekada malu, ali važno je da je dizajnerska i u skladu s trendovima.

Domaći stilist ne odvaja se od skupih torbica koje nosi svuda sa sobom. Nekada fura veliku, nekada malu, ali važno je da je dizajnerska i u skladu s trendovima.

Stilist Marko Grubnić, otprije poznat i kao "Modni mačak", u grad rijetko kada ide bez omiljenih modnih detalja. Naši fotografi uhvatili su ga u centru Zagreba s maskom i velikim sunčanim naočalama, iza kojih se možda mislio sakriti, no odala ga je jedna od najskupljih torbica na svijetu.

image
Marko nigdje ne ide bez skupocjenih trendi torbica.
DAVOR MATOTA/CROPIX

Riječ je o Kelly modelu brenda Hermes, poznatog i po legendarnoj Birkin torbi koju si mogu priuštiti samo najbogatiji, a i oni su često na listi čekanja. Kelly je nešto manji model od Birkinice i izgleda vrlo elegantno, ali i malo nepraktično. Iako ima remen za nošenje preko tijela ili na ramenu, Marko ju je ležerno primio za ručku.

Inače, cijena ove torbe kreće se od 70 tisuća kuna pa na dalje, što je prilično velika cifra, no ne i prevelika za one koji si je mogu kupiti.

Uz torbicu boje karamele Marko je isfurao sportsku majicu s kapuljačom s tie-dye uzorkom, dok je ispod nje imao običnu bijelu majicu. U look je uklopio i maslinastozelene cargo hlače te šarene Adidas tenisice, a "točka na i" bila je šilterica s logom New York Yankeesa i izvezenim cvijećem. Baš u njegovom stilu!

S obzirom na to da mu ormar puca po šavovima od dizajnerskih komada odjeće i obuće, Marko često na svom Instagram profilu poklanja krpice koje više ne želi svojim fanovima. Tu se zna naći svega i svačega - od hlača, preko majica, kaputa, tenisica, torbica... A tko zna, možda jednom pokloni i Hermes torbicu!

Ranije ove godine Marko je za IN Magazin otkrio da sprema vjenčanje i posebno iznenađenje, iako mu je korona poremetila planove. No, nije htio otkriti detalje svog ljubavnog života, već je rekao kako je odluka o vjenčanju pala nakon samo šest mjeseci veze.

Čitajte i:

Tia Mamić mamila poglede na špici: Zasjenila poznatu prijateljicu ženstvenom haljinom

Modno iznenađenje: Za neočekivanim parom obuće Anice Kovač okrenule se sve glave na Cvjetnom trgu

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Kao na modnoj pisti! U natikačama Borne Kotromanić malo tko bi prošetao gradom

Pazi i na najmanji detalj: Lidija Lešić opet je glavna na špici, a sve zbog promišljenog poteza

Linker
27. travanj 2024 03:09