Unsplash
Vodič kroz ljetne hitove

Modni dodaci koje volimo! Podižu svaku kombinaciju, a usto su i jako korisni

'Ljetni' kofer pred godišnji vam puca po šavovima, no kada dođete na more shvatite da ste na neke stvari jednostavno zaboravile. Donosimo vodič kroz 'sitnice' koje ljetovanje znače.

Haljina kao u priči, vaš 'ljetni' kofer puca po šavovima, no kada u konačnici dođete na željenu destinaciju - shvatite da nemate ni pola onoga što vam treba za bezbrižno lješkarenje na plaži. Ljetni odmor ne može proći bez lepršavih i laganih haljina od prirodnih materijala niti bez udobnih cipela u kojima će svaka šetnja uz more biti ležernija, no lako se zaboravi niz modnih dodataka koji nam dane slobode čine ljepšima.

Donosimo vam stoga vodič kroz modne dodatke koje volimo, a koji će vam podići svaku modnu kombinaciju i vidjet ćete, bit će vam itekako i od koristi.

Šeširi čuvaju glavu i podižu kombinaciju

Ljeti šeširi zaista glavu čuvaju, uslijed visokih temperatura bitno je sačuvati se od negativnih utjecaja sunčanih zraka i glavobolje koja tijekom duge izloženosti vrućinama može nastati. Zdravlje je uvijek na prvom mjestu, no šešir je tu i u službi ljepote - čuvaju kosu od isušivanja te su neodoljivo chic. Možete ih nositi u damskim i ležernim kombinacijama, a sjajno izgledaju i na sam badić. Među nizom modela koji se nude, odaberite efektni šešir koji ćete moći kombinirati na više modnih kombinacija - nećete pogriješiti!

Unsplash
Šešir čuva glavu, ali i kosu od nepovoljnih utjecaja sunčevog zračenja.

Borba s neprohodnim terenima lakša uz gumene natikače

Već odavno ovakav vid obuće nije rezerviran samo za djecu. Gumene natikače nose i odrasli, dolaze u niz veselih boja i iznimno su praktične. Od jutarnje kave u omiljenom lokalnom bircu do brčkanja na plaži - one će se sjajno poklopiti uz niz ljetnih kombinacija - od jutra do mraka! Dodatna prednost gumenih natikači svakako je i ona nepredviđena koja vam se može dogoditi ako zapnete na nepristupačnoj plaži puno ježinaca. Uz ovakav tip natikača moći ćete bilo kada i bilo gdje.

Probajte im odoljeti: Ljeto će obilježiti pet ultimativnih beauty trendova idealnih i za plažu i za grad

Marame su ljetni "multipraktik"

Možda nisu prva stvar koja bi vam pala napamet pri ljetnom pakiranju, no marame raznih boja možete nositi na više načina. Mogu se na nekoliko načina vezati oko tijela umjesto topića, a može se od marame napraviti i dodatak za glavu. Osim toga, ovaj svestrani modni dodatak možete koristiti i kako biste na drugačiji način sklonili kosu s lica, vezali ležerni rep ili maramu oko vrata. Ako odaberete nešto dulju maramu, možete je koristiti i umjesto parea.

Unsplash
Marame može funkcionirati i kao topić.

Gumena torba pobrinut će se da ne bude nepredviđenih situacija

Osim natikača, koje će vam olakšati savladavanje nepristupačnih terena, tu su i gumene torbe koje će izdržati svaki nalet valova i vode koji vam se može dogoditi na plaži ili vožnji brodom. Sačuvat će tako gumeni materijal sve ono što se nalazi u samoj torbici - mobitel, novčanik, vodu za piće, sunčane naočale, knjigu...

Sunčane naočale štite od UV zračenja i preranog starenja

Ne zauzimaju prostor, trebaju vam cijeli dan, a usto brane oči od prejakog svijetla i UV zračenja. Bez njih je nezamislivo provesti ljeto i dan na plaži. Ovaj obožavani modni dodatak ne štiti samo vaše oči. Slično kao i sa šeširom, i sunčane naočale zaštiti će vas od negativnog utjecaja sunca i 'mrštenja' koje uzrokuje raniju pojavu sitnih bora.

UNSPLASH
Sunčane naočale sačuvat će vas i od onih iritantnih borica oko očiju

Vodootporni sat odavno nije samo u službi modnog dodatka

S njim možete plivati, roniti, trčati - upustiti se u razne fizičke aktivnosti. S obzirom na nevjerojatan napredak tehnologije, takvi satovi mjere i razine aktivnosti koje ste u danu odradili - koliko ste kilometara napravili i kako ste aktivnošću unaprijedili svoje zdravlje. Sat je odavno prestao biti u službi modnog dodatka, a postao je puno više, naš partner u borbi za većom kvalitetom života. Još kada izgleda neodoljivo...

Flaster koji kožu čuva

Prije nekoliko godina osmišljen je flaster koji reagira u interakciji sa suncem pa upozorava korisnike kada se trebaju skloniti u spasonosni hlad, pogotovo ako ste majka. Ne trebamo ni govoriti koliko je korisno ovakav proizvod imati u kozmetičkoj torbici.

Čitajte i:

Spremne za ljeto? Donosimo vam dva savršena looka uz koje ćete biti kraljica plaže

Nakon čuvene marmelade, stigao je novi inovativni luksuzni proizvod koji ćete obožavati - obećavamo

Linker
16. travanj 2024 07:55