Gloria
Odlične ideje!

VIDEO | Spremne za ljeto? Donosimo vam dva savršena looka uz koje ćete biti kraljica plaže

Pronalazak idealnog badića nekada je prava muka pa smo vam odlučili olakšati odabir. Dvije djevojke okušale su se u zabavnom izazovu, a njihove kreativne ideje će vas, nadamo se, inspirirati u slaganju vašeg savršenog stajlinga za plažu.

Ljeto nam se vratilo i svi maštaju samo o jednom - odlasku na plažu! Osim što ste se u mislima već mjesecima pripremali na sunce, more, uživanje u kupanju, sunčanju i ljetnoj bezbrižnosti, sigurno vam je na pamet pala ideja o kupnji novog kupaćeg kostima.

Iako je onaj od prošle godine još dobar, sunce i morska sol u kombinaciji sa znojem i kremama za sunčanje itekako utječe na njegovo trajanje i izdržljivost. Odabir novog modela nekada je prilično zahtjevna misija, kako zbog odgovarajuće veličine, tako i zbog velikog broja dezena.

Srećom, jedan od vodećih brendova donjeg rublja i kupaćih kostima, Lisca, u širokoj ponudi uvijek ima kvalitetne komade i redovito prati modne trendove.

Kako bismo vam barem malo olakšali odabir, pripremili smo zabavan izazov u kojem su se okušale dvije simpatične djevojke.

Gloria
Ivana je svoj savršeni jadranski look zamislila u plavo-bijelom tonu.

Ivana i Mia dobile su zadatak da u tri minute kreiraju savršen jadranski look, a na raspolaganju im je bila bogata ponuda Lisca jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima, kaftana, parea i ostalih modnih dodataka.

Ivana se odlučila za Lisca jednodijelni kupaći kostim tamnoplave boje kojeg je uparila s kaftanom, šeširom i torbom za plažu iz koje je virio ručnik. Mia je pak odabrala Lisca dvodijelni model u zelenoj boji, bijeli kaftan i također šešir koji je ukrasila maramom.

Gloria
Mia je išla na nešto jednostavniju varijantu s naglaskom na zelenu boju.

Nakon što su složile svoju idealnu kombinaciju, na redu je bio oštar sud slučajnih prolaznika koji su svakom stajlingu davali bodove, ovisno o tome koji im se više svidio. Bilo je napeto i gusto, a koja je odnijela pobjedu i osvojila odličnu nagradu, saznajte u videu!

Linker
10. travanj 2024 07:28