Predmet žudnje

MODNI KOMAD TJEDNA The Frankie Shop kožna jakna model je koji želimo nositi

Radi se o oversized kožnoj jakni cropped stila koja savršeno pristaje gotovo svim modnim kombinacijama i idealna je za prijelazno razdoblje.

Dolaskom toplijih dana, vuneni kaputi i zimske puffer jakne polako padaju u zaborav, a mi iz ormara s velikim veseljem napokon "izvlačimo" tanje komade koji su savršeni za proljeće koje je počelo. Uz baloner kao nepogrešiv modni klasik koji outfitu donosi određenu dozu elegancije, među najboljim jaknama za proljetnu sezonu ističe se i kožna. I to nas nimalo ne čudi jer je upravo kožna jakna jedan je od bezvremenskih komada u našoj garderobi koji nikada ne izlaze iz mode, a pristaje gotovo svim odjevnim kombinacijama.

Bez obzira na to je li riječ o svakodnevnom, casual looku ili nekoj svečanijoj prigodi, kožna jakna nedvojbeno pripada skupini stylish komada s kojima jednostavno nije moguće pogriješiti. Ovog se proljeća posebno nose cropped modeli kožne jakne, a jednu takvu pronašli smo u ponudi high end brenda The Frankie Shop.

Zapravo je riječ o oversized kožnoj jakni rezanog kroja tamnosive boje koja je posljednjih dana veliki hit među brojnim trendsetericama i it djevojkama, a na službenim stranicama poznatog brenda moguće ju je nabaviti po cijeni od 310 eura. Izrađena je od visokokvalitetne kože zahvaljujući čemu svakome tko je nosi pruža željeni osjećaj luksuza i sofisticiranosti, ali i udobnosti.

image

The Frankie Shop oversized kožna jakna cropped kroja (310 eura)

THE FRANKIE SHOP
Linker
25. travanj 2024 10:38