Luksuzne tenisice

Nakon 18 godina: Nike i Tiffany su potvrdili novu mega suradnju

Sportski brend i brend nakita udružit će snage nakon 18 godina i predstaviti tenisice koje će poželjeti svaki sneakerhead.

Brend luksuznog nakita Tiffany & Co. posljednjih mjeseci niže viralne suradnje s popularnim brendovima. Svjedočili smo Fendi Baguette torbici u Tiffany plavoj nijansi, brend se udružio i sa Supremeom, a posljednja najavljena suradnja je sa sportskim gigantom Nikeom. Ova suradnja dolazi nakon gotovo dva desetljeća od posljednje - 2005. godine lansirali su Nike SB Dunk Low u Tiffany nijansi, a od nove suradnje očekuju još veći hype.

image
Fotografija: Instagram/@nike

Detalji suradnje za sada nisu poznati - fotografije s Twittera otkrivaju tek dio tenisice u tamnosivoj boji antilop kože, a Swoosh znak predstavljen je u plavoj boji. Model koji će predstaviti navodno je Nike Air Force 1 Low, dok suradnja nosi ime 1837, što označava godinu osnutka Tiffanyja, kao i njihovu podliniju narukvica, ogrlica i prstenja. Očekivana cijena tenisica je oko 400 dolara.

Nakon nagađanja o suradnji prošloga tjedna, Nike je potvrdio da su se udružili s Tiffanyjem objavom na Instagramu koja ne otkriva tenisice već samo kutiju u prepoznatljivoj plavoj nijansi. "Legendarni par", stoji u opisu fotografije, a tenisice u prodaji očekujemo ovog proljeća.

Linker
15. travanj 2024 06:10