Glamurozno izdanje

Nina Badrić zablistala u "anđeoskoj" haljini zbog koje se komplimenti samo nižu

Naša pjevačica pozirala je u mini haljini prekrivenoj efektnim ljuskicama, dugim zvonolikim rukavima i otvorenim leđima.

Vjerujemo da u svojoj garderobi svaka žena ima barem jednu bijelu haljinu, a posljednjih smo mjeseci imali priliku vidjeti da su haljine ove boje postale gotovo jednako popularne kao mala crna haljina, vječiti klasik. Iako bijela haljina nije baš prikladan odabir za vjenčanja, osim ako se vi sami ne udajete, izgleda itekako luksuzno kada ju nosite u mnogim drugim svečanim prilikama.

Da zna kako isfurati ovaj bezvremenski komad dokazala nam je i Nina Badrić koja je najnovijom objavom na Instagram profilu oduševila svoje pratitelje, a razlog je bila njezina fantastična modna kombinacija s fokusom upravo na ranije spomenutoj bijeloj haljini. Iako je bijela većini glavna boja kada su u pitanju modne kombinacije za vruće ljetne dane, Nina je na svom primjeru dokazala da se bijele kombinacije mogu nositi i tijekom zimskih mjeseci. Naša pjevačica pozirala je u mini haljini prekrivenoj bijelim ljuskicama, dugim zvonolikim rukavima i otvorenim leđima, a njezino izdanje odmah su u komentarima pohvalili i brojni pratitelji. "Kad Bog odluči da nekome podari sve", "Toliko lijepa", "Je li je to anđeo zvan Nina", samo su neki komentari.

Haljinu je također lagano zategnuta u struku, a uz ovaj efektni komad Nina se odlučila za hit komad sezone - bijele salonke s vrtoglavo visokom tankom potpeticom koje su njezino izdanje učinile još glamuroznijim. Tom kombinacijom pjevačica je još jednom dokazala da je mala bijela haljina jednako dobar odabir kao i popularna mala crna haljina.

Linker
23. travanj 2024 17:56