Nostalgični?

Sjećate se ‘male kravice‘? Ove torbe s njezinim likom izmamit će vam osmijeh na lice!

Brend u čiju ponudu uvijek obožavamo zaviriti predstavio je posebnu mini kolekciju s omiljenim likom iz djetinjstva.

Svatko od nas se po nečemu prisjeća svog djetinjstva. Većina prvo pomisli na lijepe uspomene s obiteljskih druženja i prijatelje iz škole, ali kada bolje razmislimo - ima nešto i u predmetima koji nas instantno vrate u prošle dane. Simpatično posuđe i dekoracije zasigurno su nešto što se može pronaći u kuhinji sve bake, a postoje i "oni neki" koji gotovo svima izmame osmijeh na lice jer su u nekom trenutku bili prisutni u svakom kućanstvu pa danas uživaju status kultnih uspomena iz djetinjstva ili rane mladosti.

Ako ste odrasli u dvadesetim godinama sigurno prepoznajete retro predmete koje većina ima u svom domu - od tanjura, šalica, telefona pa sve do raznih posuda i kutija. Domaći brend "Made in Yugoslavia", iza kojeg se krije Špela Golčer, svojim kupcima daje priliku da se prisjete onoga što je sigurno na neki način obilježilo njihovo djetinjstvo. Ako su vam u sjećanju presimpatični bijeli lončići s crvenim točkicama, Lino Lada šalice ili svima dobro poznate jugoslavenske kravice (Mala kravica) - na pravom ste mjestu.

Ovaj brend u ponudi ima predmete koji će probuditi nostalgiju, a najnovija je organski tkana torba s motivom jugoslavenske kravice. Torba je napravljena od 80 posto recikliranog pamuka i 20 posto recikliranog poliestera, ekološki je prihvatljiva, a prilikom proizvodnje ne koriste se pesticidi, insekticidi ili GMO. Torba se lako može kombinirati za dnevne outfite ili za odlazak na posao ili fakultet, a uzorak vesele kravice savršeno će se uklopiti u razigrano proljetno raspoloženje i, sigurni smo, baš svima potaknuti najljepše uspomene. Osim platnene torbe, u ponudi brenda nalaze se i pamučne majice s istim motivom.

Linker
16. travanj 2024 02:49