I mi je želimo!

Torba koja vraća u djetinjstvo! Nastala je prava pomama za njom, a voli je i Franka

Plastični ceker kakav su furale naše mame i bake postao je pravi hit na Instagramu, a viđamo ga na plaži, u shoppingu, ali i na špici.

Retro plastični ceker u svim bojama postao je već neko vrijeme prava senzacija među trendsetericama. Mnoge su fashionistice nekadašnju torbu za plac uklopile u svoje svakodnevne modne kombinacije. Takve torbe bile su popularne krajem osamdesetih i početkom devedesetih, ali tada su bile rezervirane za shopping, dok su sada tridesetak godina kasnije pronašle put da budu puno više od toga - vrlo poželjan modni detalj.

instagram

instagram

Retro cekeri vratili su se punom sjaju i izgledaju odlično u ljetnim kombinacijama! Na eBayju ili sličnim internet stranicama mogu se naći u samo nekoliko klikova i za desetak dolara, ako budete imali sreće pronaći ćete ih na buvljacima, dok mini verzije možete pronaći na dječjem odjelu H&M-a.

promo

Nakon što je izašao spot za pjesmu "Ljubav, ništa više" Franka Batelić zaprimila je gomilu upita gdje je nabavila bijelu vintage torbicu od plastike s kojom se u video spotu šeta Labinom, a na kraju je najkreativnijeg pratitelja koji je ostavio najsimpatičniji komentar, njome i nagradila.

Samo jedno morate paziti s ovom retro torbom: s njom nema tajni. Vidljivo je sve što se u njoj nosi, ali zbog multipraktičnosti zaslužuje veliki plus. S njom možete otići na plac, shopping ili spoj, a kako ćete je koristititi svaki dan zavoljet će vas i ljubitelji okoliša i prirode, dok ćete usput mnogima probuditi i divna sjećanja.

Linker
24. travanj 2024 05:15