US actress Zendaya poses during a photocall for the release of the movie ‘Challengers‘ directed by Luca Guadagnino on April 8, 2024 in Rome. (Photo by Tiziana FABI/AFP)

 TIZIANA FABI AFP
Modna ikona

Zendaya još jednom potvrdila titulu kraljice crvenog tepiha, a njezine cipele su pravi hit

Na premijeri svog novog filma "Izazivači" u Palazzo Barberini u Rimu Zendaya se pojavila u zanosnoj i otmjenoj bijeloj kombinaciji i ponovno oduševila modne kritičare, ali i fanove.

Zbog svog nepogrešivog stila i eksperimentalnog pristupa modi Zendaya je postala pravi fashion uzor. Njezine odjevne kombinacije variraju od elegantnih i sofisticiranih do hrabrih i odvažnih. Voli kombinirati klasične komade s modernim detaljima, često naglašava inkluzivnost u modi te promiče raznolikost i prihvaćanje različitih stilova. Mogli bismo reći da je njezin stil svjež, originalan i inspirativan.

To je pokazala još jednom na premijeri filma "Challengers (Izazivači)" u povijesnoj palači Barberini u Rimu. Pobrinula se da sve oči budu uprte u njezinu elegantnu, no itekako odvažnu bijelu kombinaciju sakoa ispod kojeg nije nosila ništa i duge bijele suknje. Riječ je o custom odijelu sa suknjom Calvina Kleina koje ja za nju izabrao njezin dugogodišnji stylist Law Roach. Umjesto majice ili košulje, odabrala je statement Bvlgari ogrlicu u obliku zmije. Cijeli look zaokružila je elegantno podignutom kosom i brončanim make-upom koji joj savršeno pristaje.

image

Zendaya na premijeri filma "Izazivači" u palači Barberini u Rimu

LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
image

Zendaya u zanosnoj bijeloj kombinaciji na premijeri filma "Izazivači" u palači Barberini u Rimu

MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
image

Zendaya u filmu glumi tenisku zvijezdu u usponu Tashi Duncan, bivše tenisko čudo od djeteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena

MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Još na popodnevnom predstavljanju novinarima glumica je oduševila outfitom, a pogotovo neobičnim cipelama koje su na potpeticama imale teniske loptice. Još jednom je dokazala kako s Lawom pomno razmišlja o svakom svom outfitu i o tome kako ga uskladiti s temom filma kojeg promovira. Srebrna teniscore haljinica djelo je modnog brenda Loewe.

image

Zendaya ja na poslijepodnevnom predstavljanju u Rimu izabrala haljinicu teniscore modnog izričaja

TIZIANA FABI AFP
image

Bijele salonke s teniskim lopticama su pravi hit

TIZIANA FABI AFP

Zendaya trenutačno putuje Europom na promotivnoj turneji za "Izazivače". U filmu glumi tenisku zvijezdu u usponu Tashi Duncan, bivše tenisko čudo od djeteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Duncan privlači pažnju kolega igrača i najboljih prijatelja, Patricka i Arta, s kojima ulazi u burni ljubavni trokut. U glavnim ulogama su i Josh O’Connor kojega smo imali priliku gledati kao tada mladog princa Charlesa u trećoj i četvrtoj sezoni hvaljene Netflixove serije "Kruna" i Mike Faist iz mjuzikla Stevena Spielberga "Priča sa zapadne strane" iz 2021.

Kako bi se što bolje pripremila za ulogu Zendaya je radila s teniskim profesionalcem i bivšim igračem Bradom Gilbertom, a ona i njezin dečko Tom Holland prošli mjesec prisustvovali su BNP Paribas Openu u Indian Wellsu. Početkom godine počele su kružiti glasine da su Tom i Zendaya prekinuli kada je glumica prestala pratiti kolegu i partnera na Instagramu. No, pojavili su se zajedno na premijeri filma "Dina: Drugi dio" u veljači u Londonu i odbacili ta nagađanja.

image

Zendaya i Tom Holland na photocallu za film "Spiderman - Put bez povratka"

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

"Izazivači" nisu samo sportska drama. Film je prožet i bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi i kažu da predstavlja Zendayju u njezinoj najtransformativnijoj ulozi do sada. Režiju potpisuje talentirani talijanski redatelj Luca Guadagnino, a ovaj mjesec stiže i u hrvatska kina.

Linker
24. travanj 2024 14:24