skincare rutina

BEAUTY SHOPPING FAVORIT: Ovo mlijeko hit je na TikToku jer sjajno hidrira kožu i smanjuje bore

Ilia Base Face Milk može se koristiti prije kreme, a influencerice ga često nanose prije šminke, kao dio make-up rutine.

Zadnjih godinu dana na društvenim su mrežama svjedočimo sve većoj popularnosti beauty trendova koji su inspirirani hranom. Strawberry i tomato girl make-up, cinnamon cookie butter kosa, glazed donut i cherry mocha nokti postali su viralni hitovi, a sada se pojavljuje i sve više proizvoda koji izgledaju kao ukusne namirnice. Jedna od značajnijih predvodnica ovih trendova, Hailey Bieber, i sama u sklopu svog beauty brenda Rhode nudi proizvode koje povezuje s malinama, vaflima, ananasom, pa čak i mlijekom. Njezino mlijeko za hidrataciju lica oduševilo je TikTok korisnike, a sada se na tržištu pojavio još jedan sličan proizvod kojeg je popratila jednaka euforija - Base Face Milk brenda Ilia. Izgleda da korejska rutina njege lica postaje sve popularnija, jer je mlijeko za lice postalo je neizbježan korak svakog "Get Ready With Me" videa. Ako je suditi po beauty entuzijastima na društvenim mrežama, riječ je o novom hitu koji će obilježiti 2024. godinu.

Ilia Base Face Milk puno je hidratantnih sastojaka te je u skladu s veganskim postulatima. Lagane je i nježne teksture te se može koristiti prije kreme, a influencerice ga često nanose prije šminke, kao dio make-up rutine. U sastavu ovog proizvoda je hijaluronska kiselina, aktivni sastojak koji hidrira kožu i smanjuje bore. Ističe se i Ilia‘s Barrier Renewal Complex - kombinacija masnih kiselina i lipida koja pomaže u obnovi barijere kože. Jedan od ključnih sastojaka je i ekstrakt mikroalgi. Brend navodi da je ova "superhrana za kožu" puna antioksidansa te posvjetljuje i revitalizira kožu. U sastavu je i ekstrakt opuncije, cvijeta kaktusa koji je bogat vitaminom E i poznat po svojim hidratantnim svojstvima. Inače djeluje protuupalno na kožu te jača zaštitnu barijeru. Proizvod se preporučuje koristiti ujutro i navečer. Nema mirisa i pogodan je za sve tipove kože.

image

Ilia Face Based Milk bočica od 100 ml (53,60 eura)/bočica od 30 ml (25,88 eura)

PRESS
Linker
21. travanj 2024 01:22