savršeni nokti

BEAUTY SHOPPING FAVORIT: S ovim lakom možete brzo i jednostavno postići glazed-donut manikuru

Kur Pink Illuminating Nail Concealer brenda Londontown već je neko vrijeme hit na društvenim mrežama, i to s razlogom. Osim što s njim nokti izgledaju sjajno, istovremeno ih i njeguje.

Posljednje je dvije godine jedan od vodećih trendova u beauty svijetu glazed-donut manikura. Kao što je naznačeno u samom imenu, radi se o manikuri koja izgledom podsjeća na glazuru američkih krafni. Za ovaj hit zaslužna je Hailey Bieber, koja već nekoliko godina slovi kao "it" djevojka, pogotovo kada je u pitanju prirodan i njegovan izgled. S glazed-donut noktima prvi put se pojavila na Met Gali 2022. godine, nakon čega su ovaj stil prigrlile žene diljem svijeta. I danas glasi kao jedna od najpopularnijih manikura na društvenim mrežama, pa ne čudi što su beauty entuzijasti u vječitoj potrazi za proizvodima koji će im omogućiti da brzo i jednostavno postignu ovaj look. Upravo je zbog toga pažnju influencerica privukao Kur Pink Illuminating Nail Concealer brenda Londontown.

image

Bubble pink, siva, svjetloružičasta i mliječna nijansa (18, 50 eura)

PRESS

O čemu je riječ? Ovaj lak za nokte naziva se concealerom jer prekriva nesavršenosti i diskoloraciju dok istovremeno daje noktima onaj popularni glazirani efekt. Formula sadrži ekstrakt porculanskog cvijeta koji posvjetljuje, ekstrakt stabla lipe koji revitalizira, ali i vitamin E, ulje noćurka i ekstrakt kamilice koji imaju hidratantni učinak. Proizvod ima široku četkicu koja nanošenje čini jednostavnim, a najbolje od svega je što se lak brzo suši i dovoljno ga je direktno nanijeti na nokte u jednom ili dva sloja. U skladu je s veganskim postulatima i predstavlja sjajnu opciju za sve oni koji se žele odmoriti od salonskih tretmana.

image

Kur Bare Illuminating Nail Concealer, bež nijansa (18, 50 eura)

PRESS

Na stranici brenda možete vidjeti da ga je više od 1300 kupaca ocijenilo s pet zvjezdica, a u recenzijama su istaknuli njegovu "savršeno neutralnu nijansu" i "konačni efekt koji izgleda kao kombinacija francuske manikure i glazed-donut manikure". Jedna je osoba istaknula da joj "nokti izgledaju prirodno", dok je druga rekla da su joj nokti izgledali njegovano čak i nakon što je uklonila proizvod. Lak dolazi u svjetloružičastoj, mliječnoj, sivkastoj, bubblegum ružičastoj i novoj, bež nijansi.

Linker
23. travanj 2024 20:32