Press
LIP MAESTRO DRAMA

Ruževi Giorgio Armani u novim, eksplozivnim nijansama

Prozračna formula, besprijekorna postojanost i intenzivna boja su karakteristike linije LIP MAESTRO, kozmetičku zvijezdu kuće Giorgio Armani, koja sada dolazi u novom ruhu eksplozivnih boja. LIP MAESTRO DRAMA linija obogaćuje paletu sa šest smionih i vibrantnih nijansi.

Giorgio Armani Beauty 2012. godine je kreirao LIP MAESTRO, prvi mat ruž okupan blistavom svjetlošću – profinjeniji od sjajila, a vedriji od uobičajenih mat ruževa. Ističe se zahvaljujući “Backlit” tehnologiji boja koja donosi blistavi gel koji se stapa s reflektirajućim pigmentima te intenzivira boje i volumen.

Uz šest novih nijansi i s fokusom na kultni br. 400, novi su ruževi dosad najsmionija kreacija iz linije LIP MAESTRO u kojoj ćete naći sve od moćnih crvenih do nude ili intenzivno ružičastih nijansi.

– LIP MAESTRO je idealan proizvod za žene koje žele raskošan, baršunast finiš na usnama. Vedriji je od klasičnih ruževa s mat finišem, koji često mogu apsorbirati svjetlost i učiniti da izgledate starije. Nove nijanse iz linije LIP MAESTRO DRAMA optimalne su za žene svih dobi, a donose vedre i meke ružičaste te laskave bež nijanse- kazala je Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

Linker
18. travanj 2024 09:20