hit proizvod

Obožavaju ga i žene i muškarci: Ovaj losion slavi čak 50 godina postojanja

Stvorio ga je prije pet desetljeća Yvan Allouche, osnivač brenda Biologique Recherche. Tada nova kategorija proizvoda za njegu lica privukla je mnoge svojom jedinstvenom, učinkovitom i složenom formulom.

Prije 50 godina Biologique Recherche razvio je novu generaciju poboljšanih eksfolijacijskih losiona koji nježno prate prirodni proces eksfolijacije. Ta formulacija još i danas omogućava stvaranje idealnih uvjeta za epidermu, da bi se koža mogla obnavljati na zdrav i uravnotežen način. Nezaobilazan korak u fazi inicijalizacije, Lotion P50 ciljano djeluje na epidermu, zaštitnu barijeru od vanjskih štetnih utjecaja i učinaka vremena. Zahvaljujući njegovom djelovanju, epiderma je jača i tako u potpunosti može ostvarivati svoje zaštitne funkcije te podupirati potencijal samoobnavljanja kože. Ovaj jedinstveni proizvod za njegu kože kombinira prednosti pročišćavanja i eksfolijacije.

Lotion P50 je prije 50 godina osmislio Yvan Allouche, osnivač brenda Biologique Recherche, i ta je nova kategorija proizvoda privukla žene i muškarce diljem svijeta svojom jedinstvenom, učinkovitom i složenom formulom.

image
PROMO

Lotion P50 je tijekom godina prilagođavan te su tako nastali Lotion P50W za potrebe osjetljive, Lotion P50 za potrebe seboreične, Lotion P50V za potrebe devitalizirane i Lotion P50 PIGM 400 za potrebe kože s pigmentacijskim mrljama.

image
PROMO

Njegova priznata učinkovitost na epidermi lica navela je Biologique Recherche da razvije i verziju losiona P50 za tijelo i verziju za vlasište. Zahvaljujući svojim eksfolijacijskim i pročišćavajućim svojstvima te niskom pH, Lotion P50 postao je ultimativno rješenje za obnavljanje epiderme.

Linker
21. travanj 2024 22:00