Ljetni ‘must have‘

Otkrijte vaš novi omiljeni SPF fluid za zaštitu od sunca

Ovo je jedini SPF proizvod koji vam treba ovog ljeta, a mi smo se već i sami uvjerili u njegovu učinkovitost.

O tome koliko je SPF važan ispisano je mali milijun redaka. Ipak, topliji mjeseci su period kada smo skloniji pribjeći ovom proizvodu unatoč tome što bismo ga bez iznimke trebali koristiti tijekom cijele godine. Stoga, ako već niste, pravi je trenutak kako biste svoju kolekciju upotpuniti odličnim proizvodima sa SPF-om koji su „must have” beauty saveznici.

Sigurni smo da znate koliku štetu našoj koži mogu nanijeti UV zrake. Upravo zato, kako bi koža što dulje zadržala mladolik izgled, ali ono najvažnije - bila zdrava, koristimo proizvode sa SPF-om. Naime, SPF proizvodi su tu kako bi koži pružili zaštitu, odnosno spriječili prodiranje štetnih sunčevih zraka u stanice kože, ali i spriječili oštećenje kolagena i elastina čiji disbalans može dovesti do prijevremenog starenja, tamnih mrlja ili pak hiperpigmentacije. Isto tako, ne smijemo zanemariti niti opekline od sunca koje su posebno česte tijekom ljeta jer katkad jednostavno zaboravimo koliko je sunce jako.

image
ANDREASWARZ;/COURTESY OF JOHANNA ORTIZ/launchmetric.com/spotlight

Iako danas na tržištu postoji velik broj proizvoda koji pružaju zaštitu od sunca, neki se posebno ističu. Jedan od njih je i najnoviji Olivalov Professional fluid za lice SPF 50 koji uz pomoć lagane teksture, ali istovremeno visokog UVA i UVB stupnja zaštite, koži lica i vrata pruža odličnu i dugotrajnu dnevnu zaštitu.

U čemu je posebnost ovog proizvoda?

Naime, Olival Professional fluid za lice SPF 50 obogaćen je UV filtrima nove generacije, a dodatan „boost” su i njegujući sastojci poput koenzima Q10 te ekstrakt guave i sladića. Ekstrakt lišća guave bogat je fenolima, a to znači da pruža prirodno protuupalno djelovanje koje kožu dugoročno štiti od nastanka hiperpigmentacijskih mrlja. Što se tiče koenzima Q10, radi se o dobro poznatom antioksidansu koji kožu štiti od slobodnih radikala nastalih utjecajem UV zračenja, ali i okolišnih stresora. Važno je naglasiti da doprinosi proizvodnji kolagena u koži te preventivno djeluje na prve znakove starenja. Još jedan važan sastojak za istaknuti je i ekstrakt sladića koji kao i ekstrakt lišća guave reducira nastanak hiperpigmentacijskih mrlja, a karakterizira ga i antioksidativno svojstvo koje je posebno naglašeno prilikom izlaganja suncu.

image
OLIVAL

Najnoviji fluid za lice SPF 50 nastavak je Olivalove hvaljene Professional kolekcije za zaštitu od sunca, a mi ga najviše volimo zato što je iznimno jednostavan i praktičan za upotrebu. Namijenjen je svakodnevnoj upotrebi, a koži lica i vrata pruža pomalo baršunast, semi-mat izgled koji se jako brzo upija te ga se preporučuje koristiti kao jedan od koraka jutarnje beauty rutine. Bitno je znati da ne ostavlja bijele tragove te se na njega mogu nanijeti puder ili BB krema, a neće iziritirati niti područje oko očiju. Također, ovaj fluid možete koristiti bez obzira na tip kože jer ne sadrži dodatne mirise niti bojila.

image
OLIVAL

Proizvod je dostupan u Olival webshopu i u drogerijama.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Gloria x Olival

Linker
20. travanj 2024 06:05