3 kreme za 3 tretmana

Ova nova linija sjajan je saveznik u borbi protiv podočnjaka

Europski brend Remescar osmislio je tri kreme koje ujedno predstavljaju i tri različita tretmana za područje oko očiju. Jedna je namijenjena borbi protiv podočnjaka, druga protiv bora i treća protiv spuštenih kapaka.

Estetski problemi s kojima se bori većina ljudi definitivno su podočnjaci i vrećice ispod očiju. Tamni krugovi oko očiju nisu uvijek rezultat lošeg spavanja ili nedostatka sna, već njihov uzrok može biti genetika. Također se javljaju i zbog alergije, koja se kod mnogih najčešće javlja u proljetnim mjesecima. Vrećice su, s druge strane, vidljive vodene ili masne naslage ispod oka koje se protežu od donjeg kapka do jagodične kosti. Jedan od razloga pojavljivanja vrećica je ležeći položaj tijela tijekom spavanja, koji povećava hidrostatski tlak, no one većinski nastaju zbog starenja kože. Naime, koža oka je izrazito tanka i osjetljiva, a sa starenjem vezivno tkivo popušta, što rezultira nedostatkom elastičnosti i, posljedično, vrećicama.

image

Nataša Janjić Medančić

PRESS

Zbog ovih problema često smo u potrazi za kvalitetnim kremama za okoloočno područje koje ih mogu umanjiti ili u potpunosti ukloniti. Među silnim proizvodima na tržištu, nama je pažnju privukao jedan novitet. Riječ je o novoj liniji proizvoda europskog brenda Remescar, koji je osmislio tri kreme koje ujedno predstavljaju i tri različita tretmana za okoloočno područje. Jedna je namijenjena borbi protiv podočnjaka, druga protiv bora i treća protiv spuštenih kapaka, a navodno toliko brzo djeluju da ćete promjenu uočiti nakon samo dvije minute. Sastav proizvoda je 90% biljnog podrijetla, pa ćete u njima pronaći prirodne sastojke poput minerala gline, ekstrakta crvene alge, sjemenki kvinoje, gospine trave i svilenog bagrema. Kreme sprečavaju isušivanje, pružaju dodatnu hidrataciju i štite elastična vlakna kože, a mogu se nanositi i na našminkano lice. Proizvodi su kreirani s posebnom pažnjom kako bi bili prikladni za svaki tip kože. Osim u ljekarnama, dostupni su i putem webshopa.

image

Remescar Eye Bags and Dark Circles (37, 50 eura) /Remescar Sagging Eyelids (37, 50 eura) /Remescar Instant Wrinkle Corrector (37, 50 eura)

PRESS

„Ponosni smo što su Remescar proizvodi konačno dostupni na hrvatskom tržištu. U užurbanom načinu života, svi mi tražimo brza rješenja i pomoć u njezi kože, a wow efekt koji u samo dvije minute pokazuje odlične rezultate prava je revolucija koja će mnogima olakšati i uljepšati svakodnevicu. Ova tri proizvoda jednostavna su za korištenje, rezultati su vidljivi odmah i savršeno će dopuniti dnevnu beauty rutinu“, rekla je Maja Kovač, Business Unit Manager Oktal Pharme, kompanije koja u Hrvatskoj zastupa brend Remescar.

image

Mirna Maras Batinić

PRESS

Na predstavljanju proizvoda u Galeriji Kranjčar popratila su brojna poznata lica iz svijeta mode i ljepote, među kojima su se našli Nataša Janjić Medančić, Mirna Maras Batinić, Barbara Kolar, Mirjana Mikulec, Olja Vori, Ogi Antunac, Suzana Štimac, Tihana Harapin Zalepugin, Loredana Bahorić, Boris Banović, Katarina Smolić i brojni drugi. Posjetitelji su pod vodstvom stručnih predstavnika, dermatologinje Jelene Meštrović Štefekov te poznate vizažistice Marije Butković, na licu mjesta mogli vidjeti učinak te sami isprobati nove kreme. Za zabavni dio programa bio je zadužen poznati mentorski plesni par iz popularne emisije „Ples sa zvijezdama“, Paula Tonković i Ivan Jarnec, a održala se i ekskluzivna izložba Lovre Artukovića pod nazivom „Sićušna retrospektiva“.

image

Barbara Kolar

PRESS
image

Mirjana Mikulec

PRESS
Linker
16. travanj 2024 22:38