Gloria produkcija/Profimedia
Novitet na tržištu

Sofia Vergara lansirala beauty brend i otkrila svoju najveću pogrešku u njezi kože

„U mladosti smo sve radili krivo. Štitili smo se od sunca kokosovim uljem. Bilo je to kao da pržimo piletinu”, rekla je popularna glumica.

„U mladosti smo sve radili krivo. Štitili smo se od sunca kokosovim uljem. Bilo je to kao da pržimo piletinu”, rekla je popularna glumica.

Američko-kolumbijska glumica Sofia Vergara izgleda glamurozno i zanosno i uoči 51. rođendana, pa se može reći da vjerojatno zna ponešto o njezi kože, zaštiti od sunca i dotjerivanju. Sve što je o tome kroz godine naučila, pretočila je, kaže, u beauty brend Toty koji je upravo pokrenula i tako se pridružila trendu celebrityja u kozmetičkom poslu. U njezinoj su liniji proizvodi za njegu kože i wellness te make-up, piše People.

Zvijezda humoristične serije „Moderna obitelj” odlučila je širiti poruku o važnosti zaštite od sunca, jer se i sama na tom polju svojevremeno opekla, u doslovnom i prenesenom značenju. Odrasla je, naime, u kolumbijskom gradu Barranquilla, na obali Karipskog mora, gdje je plan za zabavu uvijek uključivao odlazak na plažu. „Sve smo radili krivo. Nismo se znali pravilno zaštititi, nego smo mazali kožu kokosovim uljem. Bilo je to kao da pržimo piletinu”, ispričala je Sofia. Nemarno se ponašala sve do svojih dvadesetih godina, kada je počela čitati magazine i informirati se o štetnosti sunca i proizvodima sa SPF-om. Tada joj se upalila lampica, ali neka mala, jer je prestala sunčati lice, no ne i ruke, vrat i prsa, pa „sada plaća za to”, rekla je za People.

U međuvremenu se o svemu dobro educirala, toliko dobro da je mogla pokrenuti vlastitu liniju proizvoda koju je nazvala po svom nadimku iz djetinjstva. Posebno je ponosna na Ilumina CC kremu SPF 50+ i ponovo punjivu kremu Ilumina CC Creamy Compact 50+. Prva je tekuća i nanosi se preko antioksidativnog mineralnog seruma Solaria Mineral SPF 50+ koji služi i kao primer, barem tako radi Vergara, a druga je čvršće teksture i praktična za torbicu i popravljanje zaštite. Obje kreme dostupne su u čak petnaest nijansi, a kad je riječ o zaštiti od sunca, Sofijin je moto: Više je više! Toty ima i suplement Solaria Infusion s antioksidansima koji štite kožu.

Vergarini make up proizvodi slijede njezinu beauty rutinu, u kojoj je prilično dosljedna, pa se nekih pravila drži već 35 godina. „Šminkam se na isti način od svoje petnaeste godine. Nikada nisam voljela puno podloge i konturiranja, ali uvijek imam olovku za oči, maskaru na trepavicama i ruž na usnama. Stavljam ih i ujutro. Naravno, tu je i moja krema za sunčanje u boji”, objasnila je popularna sutkinja u showu „America’s Got Talent”. S obzirom na to da voli šminku, Sofia već planira i proširiti ponudu brenda. „Želim stvoriti brend koji ima sve - make up za usne, make up za tijelo sa zaštitom od sunca. San je velik, ali moram ići malo po malo”, najavila je glumica.

Linker
28. travanj 2024 09:09