U boji lavande

Sugar Plum nokti: Novi it trend za ljubitelje svjetlucavih manikura

Ova je boja za nokte postala popularna zbog trendseterice Hailey Bieber i njezinog ‘‘Sugar Plum‘‘ make-upa.

Hailey Bieber postavila je brojne trendove u modnoj, ali jednako tako i u beauty industriji. Influencerica i osnivačica Rhode beauty brenda poznata je po svome stilu koji mnogi slijede, a zahvaljujući njezinoj najnovijoj Sugar plum make-up rutini sada je u trendu i takozvana Sugar Plum manikura.

Riječ je o noktima nijanse lavande s puno sjaja i šljokica, što je ujedno i novi pristup blagdanskim noktima koji će se, bez sumnje, isticati u moru crvene i zelene boje. Osim toga, nakon što je Bieber debitirala sa svojim ružičastim svjetlucavim izgledom šminke, počeli smo viđati kako se isti taj trend polako širi i na manikuru. Unatoč tome što ova boja također pripada skupini neutralnih trendova noktiju, Sugar Plum manikura nije sasvim prozirna.

Umjesto toga, postiže ravnotežu između svijetloljubičaste i mliječno bijele boje. Međutim, za sve one koji radije preferiraju proziran finish, završni se izgled noktiju može prilagoditi brojem slojeva koje nanesemo, kao i točne nijanse ljubičaste za koju se odlučimo.

Osim toga, ova boja na noktima odlično funkcionira i u kombinaciji s drugim nijansama pa ju tako možemo kombinirati s neutralnim tonovima poput bijele ili bež. U slučaju da se želite odlučiti za kontrastne boje, odlično će vam pristajati žuta ili tirkizna za poseban statement efekt. Kada je riječ o obliku noktiju, Sugar Plum manikura izgleda sjajno na apsolutno svim oblicima noktiju, od klasičnog ovalnog do modernog i izražajnog šiljastog oblika.

Linker
22. travanj 2024 14:36