Najtraženiji rez

Zna što se nosi: I Megan Fox se odlučila za najpopularniju frizuru u ovoj godini

Američka glumica, koja je i inače poznata po eksperimentiranju s kosom, ni ovog puta nije razočarala, a osim što ju je skratila, promijenila je i boju koja više nije ružičasta nego plava.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci javnost iznenadila ružičastom kosom, Megan Fox ponovno se odučila za drastičnu promjenu frizure. Ovog puta odlučila ju je skratiti na bob koji je ujedno i jedna od najpopularnijih frizura ove sezone. Naime, radi se o hit frizuri za koju uistinu možemo reći kako je izdržala test vremena te uporno odolijeva trendovima u svijetu ljepote. Dugi je niz godina tako poprimala različite oblike, a popularnost je stekla još u 21. stoljeću. Na samom početku 2024. mnogi su beauty stručnjaci tvrdili kako će upravo ova frizura obilježiti proljeće, a sudeći po brojnim slavnim trendsetericama i it djevojkama, uključujući i Fox, prognoze su bile točne.

Američka glumica koja je najpoznatija po ulozi u franšizi "Transformeri" i inače je poznata po eksperimentiranju s kosom, tako ni ovog puta nije razočarala, a osim drastičnog skraćivanja, promijenila je i boju koja više nije ružičasta nego plava. Novom frizurom odmah se pohvalila na društvenim mrežama, a pratitelje je oduševilo njezino novo izdanje koji za najnoviju transformaciju imaju samo riječi hvale.

No 37-godišnjakinja nije jedina koja se odlučila za trenutno najpoželjniju frizuru sezone. Nedavno su to isto napravile i brojne druge poznate zvijezde poput glumica Emme Stone, Carey Mulligan, Ayo Edebiri, Cailee Spaeny, Naomi Watts i Jennifer Aniston koje su se sve na crvenih tepisima pojavile s različitim varijantama boba te tako samo potvrdile da je ova bezvremenska frizura zaista must have u 2024.

image

Emma Stone također je kosu skratila na popularni bob

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Carey Mulligan

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

I Jennifer Aniston ove sezone nosi bob

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
04. travanj 2024 07:03