Nova suradnja

Bivša Viktorijina anđelica predstavila kupaće kostime koji spajaju senzualnost i udobnost

Rosie Huntington-Whiteley već se okušala u suradnjama s modnim brendovima pa ne sumnjamo da će i ova nova dobro proći kod publike.

Rosie Huntington-Whiteley jedna je od najpraćenijih žena na svijetu, s vojskom obožavateljica koje se dive njezinom modnom stilu. Rosie voli minimalizam, eleganciju i čiste linije te neutralnu paletu boja i jedna je od onih koja se uklapala u estetiku tihog luksuza i prije nego što je ona postala viralnim trendom.

Kod Rosie tražimo dozu modne inspiracije, a nakon što je izbacila vrlo uspješnu kolekciju cipela i sandala s brendom Gia Borghini, sada je najavila liniju kupaćih kostima u suradnji s poznati brendom Hunza G.

"Ne mogu biti sretnija zbog ove limitirane kolekcije između Rosie Inc brenda i Hunza G. Ovo su neki od mojih omiljenih stilova i boja koje su inspirirane našom ikonskom Rose Inc Solar kolekcijom", napisala je manekenka i poduzetnica i nadodala da će kolekcija biti dostupna na Net-a-Porteru kao i na službenoju Hunza G. stranici. U jednom od intervjua za Vogue, Rosie je priznala da se u ovaj bend kupaćih kostima zaljubila još 2018. godine, otkako ih nosi svake sezone, a za razliku od dnevnog modnog stila, kojeg bazira na bež i neutralnim bojama, kada je riječ o kupaćem kostimu, voli dašak jarke boje.

image

Kupaći kostimi iz modne suradnje dolaze po cijeni od 186 eura (Net-a-Porter)

PROMO

Pozirala je tako u jednodijelnom kostimu asimetričnog kroja koji je rađen od naborane tkanine po kojoj je Hunza G. brend poznat, a dolazi u upečatljivoj boji breskve. U kolekciji je predstavljeno tri različita modela koji dolaze u nekoliko nijansi. Cijena kupaćih kostima je prihvatljiva, pa ovaj spomenuti model dolazi po cijeni od 186 eura.

Inače, Rosie Inc je brend kojeg je pokrenula manekenka, a nudi make-up i skincare proizvode koji se vode clean beauty filozofijom. "Solar" kolekcija, u sklopu koje dolaze i kupaći kostimi, donosi ljetni make-up poput rumenila, bronzera, kremastih podloga i ruževa za usne u širokom izboru boja.

Linker
21. travanj 2024 16:37