Moda u novom normalnom

Maksimalno uživajte u udobnosti: Nova kolekcija ELFS trenirki dolazi u nekoliko neodoljivih boja!

Poruka koju ELFS-i šalju ovom modnom kampanjom je da uživamo u trenutnoj udobnosti mode jer ona nikad nije bila udobnija i manje nas sputavala u bilo čemu što radimo bilo gdje se nalazili.

Prije nešto više od godinu dana pandemija je počela mijenjati svaki segment našeg života, a svakako je utjecala i na pogled na modu. Ona je, na neki način, postala potpuno nevažna.

No, postoje odjevni predmeti po kojima ćemo pamtiti ovaj period života, a na koje smo se toliko naviknuli da će se vjerojatno zadržati i nakon pandemije.

image
ELFS nova kolekcija trenirki.
ZVONIMIR FERINA
image
ELFS nova kolekcija trenirki.
ZVONIMIR FERINA

Čitajte i: Second hand dućani sve su popularniji i kod nas! Poznate dame tamo su ulovile neke od najljepših vintage komada

Relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti u današnje vrijeme je nošenje sportske odjeće u svim prigodama i situacijama. I vi možete biti dio ovog sve raširenijeg i vrlo udobnog modnog trenda za koji je ELFS pripremio nove modele trenirki.

image
ELFS nova kolekcija trenirki.
ZVONIMIR FERINA

Trenirke s upečatljivim ELFS znakom dolaze u muškoj i ženskoj varijanti u više različitih boja. Izaberi svoju boju i budi i ti u trendu ovog proljeća!

Aktualna kolekcija načinjena prvenstveno od pamuka dostupna je u zagrebačkom, riječkom i splitskom ELFS dućanu te putem ELFS online shopa.

image
ELFS nova kolekcija trenirki.
ZVONIMIR FERINA
Linker
16. travanj 2024 06:15