U opuštenom izdanju

Mila Horvat fotografijom dala naslutiti kako je dočekala Novu: ‘‘San je neprocjenjiv‘‘

‘‘Glamur je lažan, san neprocjenjiv. Sretna 2024!‘‘, napisala je Mila u opisu svoje čestitke. Uz fotografiju iz djetinjstva dala je naslutiti da je Novu dočekala baš kao i na objavljenoj fotografiji, odnosno u pidžami.

Među mnoštvom čestitki na društvenim mrežama, novinarka i voditeljica Mila Horvat objavila je nešto drugačiju fotografiju kojom je svojim pratiteljima zaželjela sve najbolje. Naime, dok su Instagram ‘‘preplavile‘‘ objave u blještavim i glamuroznim šljokastim outfitima, njezina je fotografija dala naslutiti da je poznata voditeljica ponoć ovog puta dočekala u opuštenom outfitu.

‘‘Glamur je lažan, san neprocjenjiv. Sretna 2024!‘‘, napisala je Mila u opisu svoje čestitke. Uz fotografiju iz djetinjstva dala je naslutiti da je Novu dočekala baš kao i na objavljenoj fotografiji, odnosno u pidžami.

No Mila itekako zna kako nositi i glamurozne outfite što je dokazala sredinom prosinca na dodjeli nagrada najuspješnijim sportašicama, sportašima i trenerima, svečanosti koju je upravo ona vodila. Tom je prilikom zablistala u dugačkoj elegantnoj haljini dubokog dekoltea prekrivenoj šljokicama, jednim od must have detalja ove sezone.

Glamurozni look dodatno je upotpunila statement svjetlucavim visećim naušnicama i srebrnim cipelama na petu ukrašenim biserima, dok je dugu smeđu kosu podigla u visoki zaglađeni rep.

image

Mila Horvat sredinom prosinca privlačila je poglede u senzacionalnoj haljini sa šljokicama

Mila Horvat slovi za jednu od naših najzgodnijih sportskih novinarki, a u intervjuu koji je dala za Gloriju prošle godine otkrila je i je li joj se ikada netko od sportaša nabacivao. ‘‘Ne, s tim nikad nisam imala problema. Uvijek bih se postavljala kao profesionalac i zbog tog oštrog stava nikome nije padalo palo na pamet da prelazi crtu‘‘, rekla je Mila.

Otkrila je tada i da je u vezi s jednim Španjolcem koji živi u Londonu, a kroz smijeh je rekla kako nije riječ o slavnom Ikeru Casillasu.

‘‘U vezi sam, ali nije Casillas u pitanju. Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno‘‘, rekla je voditeljica.

Linker
24. travanj 2024 16:09