Tako cool

Modni statement kao prvi trend u 2022.: Hit komade nose Kendall Jenner, Hailey Bieber, Irina Shayk, ali i Severina

Poznate dame i trendseterice jasno su dale do znanja koji je to ‘must have‘ modni komad na samom početku ove godine.

Koža kao vječni klasik koji od kada se pojavio u svijetu mode, stalno kotira visoko na ljestvici trendova, otvorila je modnu sezonu 2022.

Prvi trend kojeg ove godine uočavamo u outfitima poznatih modnih ikona i trendseterica upravo su komadi od kože, najčešće ukrašeni krznom.

image

Kendall Jenner na promociji prijatelja nosila je mini kožnu suknju.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Taj su hit sezone podržale i manekenke Kendall Jenner i Hailey Bieber koje su se na promociji suradnje njihovog prijatelja Faija Khadra s luksuznim sunčanim naočalama Oliver Peoples pojavile u modnim kombinacijama u kojima dominira upravo koža.

image

Hailey Bieber u kožnoj kombinaciji 'od glave do pete'.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sva svjetla reflektora na slavnim manekenkama

Dok je Kendall pripijeni prsluk Bec+Bridge kojim je istaknula vitki struk uparila s parom kožnih čizama na šiljatu petu, mini kožnom suknjom i kožnom torbicom, trend je Hailey podržala kožnim outfitom 'od gave do pete'.

Usku dekoltiranu majicu Hailey je iskombinirala sa širokim hlačama i predimenzioniranim kaputom do gležnja, a ni salonke nisu materijalom odudarale od ostatka stajlinga.

Čitajte i: Životinjski uzorak vratio se na haljine, kapute, odijela, a obožavaju ga Salma Hayek, Lady Gaga i Sharon Stone

I slavna pjevačica Ashley Roberts, vječna modna inspiracija koju paparazzi redovito 'uhvate' na putu do posla na londonskom Global Radiju već je održala modnu lekciju u kojoj glavnu riječ vode komadi od kože.

image

Ashley Roberts na putu do Global Radija.

ADW/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Dugi crni kaput sa sjajnim kožnim rukavima, pjevačica je uparila s kožnom suknjom iznad koljena, a čitavu modnu priču zaokružila je kožnim čizmama na petu i clutch torbicom. Iako su kožni komadi i u crnoj boji dovoljno efektni u svakoj kombinaciji, Ashley koja uživa u vibrantnim bojama monotoniju crne kože odlučila je "razbiti" pletenom majicom na crno-plave kockice.

image

Ashley Roberts kožnim komadima začinila je šarenu haljinu.

SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glazbena i modna ikona: Severina luksuznom jaknom podigla jednostavan outfit

image

Irina Shayk također voli komade od kože.

SPLASH/PROFIMEDIA

Nakon što je izašao četvrti film iz kultne Matrix franšize u prosincu prošle godine, svevremenski kostimi iz filma inspirirali su brojne poznate dame pa su tako Irina Shayk, Julia Fox, Christina Aguilera i Hana Cross posljednjih dana pokazale svoje verzije modnih kombinacija uz dominaciju hit kožnih komada.

U verziji modnog statementa pozirala je i naša pjevačica Severina koja je jednostavnu usku crnu haljinu do ispod koljena uparila s gležnjačama trendi chunky potplata ukrašenim s dvije kopče, ali i s najlonkama točkastog uzorka - a čitavu kombinaciju podigla je na sasvim novu razinu Jalizé Couture kožnom jaknom modela 'Donna Jacket' s krznenim rukavima koja stoji 720 eura.

image

Christina Aguilera.

PRJ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prvi trend u 2022. je rođen, a mi nestrpljivo očekujemo iduće!

Linker
19. travanj 2024 02:09