MODA

Najdraži stilski saveznik - kratki kombinezon

Kratki kombinezon je sjajna alternativa ljetnim haljinama: u trendu su modeli od pamuka, lana i satena koji, ovisno o izboru dodataka, mogu biti ležerni ili seksi.

Na pitanje što je najseksepilniji odjevni predmet ovog ljeta, pratiteljice internetske platforme Lyst bi odgovorile - kratki kombinezon. To je, naime, najpretraživaniji pojam u zadnja dva mjeseca, a prodaja tog komada se utrostručila u odnosu na lanjsku ljetnu sezonu. Praktičniji od mini haljine a jednako seksepilan, svoju popularnost duguje činjenici da ga se može naći u raznim varijanatama kroja, boje i materijala zbog čega se može nositi u najrazličitijim prilikama.

image

Satenski kombinezon Emporio Armani idealna je za večernje prilike

PRESS

Modeli od pamuka i lana su primjereni za dnevne prigode, pa čak i za ured, bez obzira što ima kratke nogavice. Potrebno je odabrati model strogog kroja koji se kombinira sa oversized sakoom čija dužina prelazi dužinu nogavica, a upotpunjuje s visokim platnenim tenisicama ili ljetnim gležnjačama od mekane brušene kože.

image

Model od lana Mango, zalando.hr, 249,90 kn

PRESS
image

Pamučni model Mango, 169,90 kn

PRESS
image

Model od pamuka C&A, 159 kn

PRESS
image

Kombinezon Zara, 299,90 kn

PRESS

Modeli od satena i čipke, ukrašeni volanima i mašnama, idealni su, pak, za večernje izlaske a kombiniraju se sa štiklama vrtoglavo visokih potpetica i komadima atraktivnog, krupnog nakita.

image

Pamučni model s čipkom Next, 306 kn

PRESS
image

Čipkasti model Reserved, 119,90 kn

PRESS

A ovaj će komad koji je u 60-ima popularizirala francuska dizajnerica Pauline Trigère, zasigurno odjenuti i sve koje se vrate s godišnjeg odmora jer im omogućuje da pokažu preplanule noge mišića očvrsnulih plivanjem i ronjenjem.

Linker
18. travanj 2024 04:28