Doza energije

Nova H&M kolekcija poziva na aktivnost i promjene

Poznati modni brend okupio je Jane, Zlatana, JaQuel i Nadi, predvodnike promjena u ovoj godini.

"Svako od nas može biti u pokretu, samo je važno da pronađemo onu aktivnost koja nam se sviđa, koja nam godi. Zato istražujte, probajte nešto novo. Biti aktivan znači dobro se zabaviti. Ako mogu inspirirati ljude da učine nešto za sebe i svoje tijelo, ja sam sretan i smatram to svojim uspjehom," kaže Zlatan Ibrahimović, profesionalni nogometaš i jedno od zaštitnih lica nove H&M Move kampanje. Pored Zlatana, H&M timu pridružili su se Jane Fonda, Nadia Nadim i JaQuel Knight.

H&M Move je kolekcija koja će svima osigurati dozu energije koja je potrebna za početak godine, ali i ugodnost prilikom kretanja, neovisno o tome o kojoj je aktivnosti riječ. Empower kolekcija namijenjena je ženama, muškarcima i djeci, a bit će dostupna širom svijeta od 12.siječnja. Kolekcija sadrži kombinezone, tajice, grudnjake i majice kratkih rukava izrađene od DryMove™ - materijala koji garantira lakoću pokreta dok upija vlagu s kože. Kontrastne pletene strukture s narančastom i kobalt plavom bojom čine ovu kolekciju modernom i nosivom.

image
Fotografije: Promo

"Svakodnevno kretanje je dobro jer utječe na vaše psihofizičko zdravlje, poboljšava kvalitetu života i mijenja mnogo toga oko vas na bolje," naglašava Nadia Nadim, profesionalna nogometašica, doktorica i pokretačica promjena. Empower kolekcija dostupna je u H&M trgovinama kao i na web stranici brenda.

Linker
19. travanj 2024 04:57