Instagram
nosite li ih?

Od Meghan Markle do naših ulica: Ovo su najpopularnije tenisice 2019. godine

Popularnost bijelih tenisica vlada već nekoliko sezona, a osim sportskih brendova kao što je adidas, planetarno popularne su Veja tenisice pa zasluženo nose titulu najpoželjnijih u 2019. godini.

Popularnost bijelih tenisica vlada već nekoliko sezona, a osim sportskih brendova kao što je adidas, planetarno popularne su Veja tenisice pa zasluženo nose titulu najpoželjnijih u 2019. godini.

Pristupačne brendove koje si možemo priuštiti vole i slave i poznate dame, ako je riječ o zanimljivom komadu kao što su bijele tenisice. Od Stan Smith modela u bijeloj boji, aduta brenda Adidas, opasno im konkurira do prije par godina ne tako poznati brend Veja, sada obožavan kod svih fashionistica.

Ponekad je recept za hit komad jednostavnost, a Veja nudi upravo to - jednostavne, a opet upečatljive tenisice koje se nose i uz trenirku, traperice, haljine ili suknje. Prepoznatljive su po znaku V, koji dolazi u različitim bojama. Cijena ovih tenisica kreće se od 700 do 850 kuna, ovisno o modelu, boji i materijalu od kojeg su rađene. Najpopularnije su ipak one od ekološki prihvatljive veganske kože, u bijeloj boji s jednostavnim logom u obliku slova V, koje najčešće dolazi u crvenoj ili crnoj boji.

Sydney, AUSTRALIA  - Prince Harry and Meghan Markle on Sydney Harbour to watch sailing in the Invictus Games, Image: 391965307, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AKMG, NARI / Backgrid Australia / Profimedia
AKMG, NARI / Backgrid Australia / Profimedia
Meghan Markle

Takav model nosila je i Meghan Markle na jedrenju s Harryjem 2018. godine i dodatno zainteresirala ljubiteljice tenisica za ovaj brend, a nosile su ih i ostale slavne cure - od Reese Witherspoon, Emily Ratajkowski, Emme Watson i brojnih drugih. Nisu tako zaobišle niti naše trendseterice, pa ih često možemo vidjeti na domaćim ulicama.

Brentwood, CA  - Actress Reese Witherspoon is a happy gal in Brentwood while shopping for kid's books.

BACKGRID USA 6 NOVEMBER 2019, Image: 481473469, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Reese Witherspoon

Najpopularniji model su Veja V-10 kožne tenisice. Na Net-a-Porter stigle su 2017. godine i tada u prvom tjednu postale drugi najprodavaniji globalni predmet na web shopu (na prvom mjestu bila je Gucci pamučna majica). Od tada ih viđamo sve češće, pa s razlogom nose titulu najpopularnijih tenisica 2019. godine.

Veja €125 (Matches Fashion)

Veja €115 (Matches Fashion)

Veja €125 (Matches Fashion)

Veja €125 (Net-a-Porter)

Linker
29. travanj 2024 03:42