odličan odabir

Savršen za zimu: Princeza Beatrice zna kako nositi baršunasti blejzer

Hlado vrijeme je idealno za nošenje velvet modnih komada. Iako ih u posljednje vrijeme i muškarci rado odabiru za svečani look na crvenom tepihu, također i sve više poznatih dama odlučuje se upravo za ovaj IN komad.

Osim baršunastih haljina i hlača, ove zime na zvijezdama nerijetko viđamo i baršunaste sakoe. Čini se kako je upravo ovaj komad idealan za svečanije prigode, ali i za blagdanske partyje. Velvet je svakako raskošni materijal i sinonim za jesensko i zimsko razdoblje. U posljednje vrijeme smo baršun navikli viđati na poznatim muškarcima pa se tako nedavno i 27-godišnji Timothée Chalamet na londonskoj premijeri filma "Wonka" odlučio za upečatljivo i vrlo elegantno baršunasto odijelo Toma Forda.

No, istovremeno se sve više dama odlučuje unijeti dašak elegancije upravo baršunastim blejzerom. Tako smo nedavno vidjeli i 35-godišnju Beatrice, kći princa Andrewa i Sare Ferguson u neodoljivom plavom sakou od baršuna brenda Ashby. Look je uparila s plavom asimetričnom suknjom i džemperom te baršunastim Zarinim čizmama. Društvo je princezi pravio njezin 40-godišnji suprug Edoardo Mapelli Mozzi. Beatrice je ovu kombinaciju isfurala na londonsku premijeru dokumentarca glazbenika Jamesa Blunta.

image

Princeza Beatrice sa Suprugom Edoardom u Londonu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mekan i ugodan, baršun izgleda sofisticirano i skupocjeno i savršen je odabir za razne zimske prilike. Za nadolazeću party sezonu sako odlično izgleda u kombinaciji s malom crnom haljinicom, ali se također može nositi i u onoj casual varijanti s trapericama. Stoga ga osim za zabave, možete nositi i na posao. Izdvojili smo nekoliko komada baršunastih sakoa koji će se odlično uklopiti u novogodišnje partyje.

image

Zara 99,95€ i Mango 79,99€

PRESS

Ove sezone baršunasti sakoi dolaze u raznim nijansama pa uz klasičnu crnu viđamo ih i u bordo, zelenim i plavim nijansama.

image

Zara 99,95€, Mango 79,99€ i Nordstrom 130€

PRESS
Linker
23. travanj 2024 21:29