Nova kolekcija

Trudna Rihanna širi posao: Izbacila novu Savage x Fenty kolekciju za (buduće) mame

Njezin specifičan trudnički stil predmet je brojnih razgovora, no ona se time ne zamara i koncentrira se na širenje svog poslovnog carstva.

Malo koja trudnica je izazvala toliko modnih polemika kao što je to učinila Rihanna. Dok ju jedni nazivaju ikonom trudničke mode, drugi se zgražaju nad njenim izazovnim kombinacijama. Bilo kako bilo, Rihanna je svaku raspravu okrenula u svoju korist te iskoristila kao poslovnu priliku. Tako je sad, u drugoj trudnoći, izbacila novu kolekciju svog Savage x Fenty brenda i namijenila je upravo mamama.

Trudnicama i i mamama Rihanna je ponudila kapsulnu kolekciju kojoj je cilj pojačati samopouzdanje i dati ugodu u svakoj fazi ovog životnog putovanja. "Želim podsjetiti ljude da, kao roditelj, i dalje možeš biti seksepilna i osjećati se dobro." rekla je pjevačica za Vogue.

Rihanna je samostalno dizajnirala ovu kolekciju koja uključuje tri nova modela grudnjaka, pogodnih i za dojilje, i predimenzioniranu majicu kratkih rukava na kojoj piše "Make more babies". Linija dolazi u širokom rasponu veličina od XXS do 4XL što korespondira s njezinom vizijom da svaka žena može nositi njezinu odjeću, a cijene variraju od 35 do 60 dolara te su dostupne u Savage x Fenty internetskoj trgovini.

Pjevačica je prvi put postala majka u svibnju 2022. godine kad je s partnerom A$AP Rockyjem dobila sina kojem su dali ime RZA Athelson Mayers. Drugu je trudnoću pak objavila u veljači prilikom nastupa na Super Bowlu tijekom izvedbe svog hita "Diamonds" što bi značilo da bi uskoro mogla stići i objava da je RZA dobio brata ili sestru.

Linker
24. travanj 2024 13:48