točka, točka, točkica

Kate Middleton opet dijeli modne lekcije: Ovaj bezvremenski uzorak jedan je od najljepših ljetnih modnih prizora

Prošle godine u moru otkazanih događaja zbog pandemije bio je i Wimbledon, prestižni teniski turnir. Ljubitelji tenisa širom svijeta čekali su povratak, a posebno vojvotkinja od Cambridgea - jedna od najvećih teniskih entuzijasta kraljevske obitelji.

Kate Middleton pokroviteljica je All England Lawn Tennis and Croquet Cluba, koji je organizator ovog najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu, a tu je ulogu preuzela 2013. godine od kraljice Elizabete II. Stoga ne čudi da je među važnijim ljudima na tribinama Wimbledona, najstarijeg i najuglednijeg turnira u tenisu koji se u Londonu održava do 11. srpnja. A da je velika ljubiteljica kraljevskog sporta jasno je iz njezinih emotivnih i navijačkih izraza lica.

Kate Middleton ima konkurenciju? O simpatičnom videu princa Williama ovih dana pričaju svi

Ako je suditi prema fotografijama, Kate se i ovoga puta odlično zabavljala na tribinama dok je gledala parove - Jamieja Murrayja i Brune Soaresa koji su se borili protiv Nicholasa Monroea i Vaseka Pospisila.

image
FOTOGRAFIJE: JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK JAVIER GARCIA/

Na prestižnom je turniru sudjelovala u velikom stilu. Tijekom današnjeg posjeta Kate nije samo prisustvovala meču, već je i obišla tamošnji muzej i provela vrijeme s izvršnim kuharom Adamom Farginom u kuhinjama na Wimbledon Groundsu.

image
FOTOGRAFIJE: AELTC/SHUTTERSTOCK

Za današnje događaje Kate je odjenula plavo-bijelu suknju na točkice s potpisom Alessandre Rich koju je uparila s bijelom majicom i tamnoplavim sakoom. Bijele salonke nose potpis Jimmyja Chooa, a torbica prestižnog brenda Mulberry.

image
FOTOGRAFIJE: JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK
image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ovaj ljetni romantični outfit podigla je suknja s bezvremenskim uzorkom koji spašava i najdosadnije kombinacije. Točke kao motiv u garderobi ciklički se pojavljuju već desetljećima, a modni znalci složili su se kako su i ove sezone apsolutni must have u ormarima trendseterica.

‘Wow, koja linija nakon troje djece‘: Kate Middleton zapanjila ležernim izdanjem u kojem je rijetko vidimo

Linker
17. travanj 2024 20:59