Top ili flop?

Nakon omraženih sandala iz devedesetih, stiže moderna novotarija: U njih čak možete spremiti svoju omiljenu hranu

Ako ste fan McDonaldsa, ove tenisice možda će vam se svidjeti. Ako ništa, drugo, praktične su za nošenje krumpirića.

Nedavno je u ponudu McDonald'sovih proizvoda došao BTS meni inspiriran slavnim južnokorejskim boy bendom BTS. I dok mnogi njihovi obožavatelji tamane krumpiriće i prutiće od piletine s potpisom ovog pop benda, singapurski kreativac Josiah Chua odlučio je svjetloljubičasti omot proizvoda pretvoriti u par modernih tenisica.

Naravno, uvijek smo za inovativnost, no nismo sigurni jesu li ove tenisice nosive ili su samo "umjetnost radi umjetnosti". Kao bazu, Chua je uzeo Nike Air Max Plus TN tenisice te pažljivo rezao i oblikovao stranice iz kutije u kojoj dolaze popularni McNuggetsi i papirnate šalice za piće kako bi napravio gornjište.

Ove neobične tenisice sa strane također imaju pretinac gdje možete spremiti svoju omiljenu hranu, a na vezice možete staviti omiljen umak za krumpiriće.

Iako svaka roba ima svog kupca, kada malo bolje razmislimo, ove tenisice definitivno nisu za svakodnevno nošenje (ili jesu), ali će vam zajamčeno pomoći da umačete svoje krumpiriće sa stilom.

Čitajte i: Neki ih vole, neki mrze: Omražene sandale iz devedesetih ponovno žele zavladati, hoćemo li im dopustiti?

Ako pak niste fan ovih tenisica, možda vas nagovorimo da konačno isprobate povratnički hit iz devedesetih - japanke na petu.

Obožavaju ih mnoge svjetske zvijezde poput Katie Holmes, Kim Kardashian ili Kendall Jenner te idu gotovo na sve: midi i kratke suknje, haljine, culotte hlače, traperice. No, rubno se uklapaju u estetiku poslovnog odijevanja pa ih radije nosite u slobodno vrijeme. I nikako s njima u dugu šetnju jer ćete završiti s bolnim stopalima!

Linker
23. travanj 2024 23:00